Konferencë në Qëndrën Multifunksionale TEN

Konferencë në Qëndrën Multifunksionale TEN

Për të përmbyllur me sukses edicionin e parë të konkursit “The Ban Ki-moon Essay Competition”, UN Youth Association of Albania organizon këtë konferencë me temën e këtij edicioni, “Breza në veprim: Beteja e të rinjve shqiptarë me plogështinë”. Konferenca do të ketë formën e një bisede interaktive midis panelit të të ftuarve, dhe të rinjve të cilët dëshirojnë të shprehin idetë e tyre mbi temën. Gjatë bisedës do të prezantohen idetë më interesante të përzgjedhura…

Read More