Mundësi punësimi pranë UN Women Albania

Mundësi punësimi pranë UN Women Albania

Apliko tani! UN Women Albania kërkon të punësojë Konsulent kombetar per te mbeshtetur procesin e raportimit te Shqiperise ne mekanizmat nderkombetar te te drejtave te njeriut, sa i perket rekomandimeve per barazi gjinore dhe kunder dhunes ndaj grave. Për më shumë informacione, klikoni në këtë LINK Afati aplikimit: 5 qershor

Read More

Mundësi punësimi në UN Women Albania

Mundësi punësimi në UN Women Albania

Vendi: Tiranë, Shqipëri Afati i aplikimit: 11 Shtator 2016 Pozicioni: Financier/e Lloji i kontratës: Kontratë me afat të caktuar (1-2 vjet) Gjuha: Anglisht Informacion i përgjithshëm ‘UN Women’, bazuar në vizionin e barazisë sanksionuar në Kartën e Kombeve të Bashkuara, punon për eliminimin e diskriminimit ndaj grave dhe vajzave; fuqizimin e grave dhe arritjen e barazisë mes grave dhe burrave. Nën mbikëqyrjen e menaxherit të Operacioneve, Financierja/i është përgjegjës për ekzekutimin e një game të gjerë…

Read More