Konkurs ndërkombëtar në marketing

Konkurs ndërkombëtar në marketing

Afati i aplikimit: 5 Prill 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e  kolegjit apo universitetit Çmimi që jepet: Çmimi 1 është udhëtimi i pakufizuar në Rrjetin Wizz për një vit Youth Wizz Challenge është Konkurs ndërkombëtar i pari rast studimi nga Wizz Air, më e madhe ajrore me kosto të ulët të Evropës Qendrore dhe Lindore. Ju do të keni mundësi për të testuar aftësitë tuaja si dhe mundësinë e ndarjes së ideve tuaja dhe…

Read More