Seminar ndërkombëtar mbi Holokaustin

Seminar ndërkombëtar mbi Holokaustin

Afati i aplikimit: 15 Shtator 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e nivelit BA, MA, dhe studentët e  doktoraturës të cilët janë të regjistruar në disiplina akademike përkatëse në kolegje dhe universitete Vendi: 8-12 janar 2018, Washington, DC Qendra Jack, Joseph dhe Morton Mandel për Studime të Avancuara të Holokaustit në Muzeun Memorial të Holokaustit të Shteteve të Bashkuara ka hapur aplikimet për seminarin ndërkombëtar “Një Hulumtim Hyrje në Jetën Çifute dhe Holokaustin në Bashkimin Sovjetik”. Ky…

Read More

Praktikë në Uashington D.C

Praktikë në Uashington D.C

Afati i fundit i aplikimit: 31 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: praktikues dhe studiues nga çdo vend Përfitimet: praktikë me bazë në Uashington, D.C. Aplikimet janë të hapura për NED Reagan-Fascell Democracy Fellowship 2017. E emëruar në nder të themeluesve kryesorë të NED, ish-presidenti Ronald Reagan dhe kongresmeni i ndjerë Dante Fascell (D-Fl.), Reagan-Fascell Democracy Fellowship është një fond financiar federal, program shkëmbimi që u ofron praktikuesve, studiuesve dhe gazetarëve nga e gjithë bota mundësinë…

Read More

Takim specialistësh në Uashington

Takim specialistësh në Uashington

Afati i aplikimit: 1 Qershor 2017 Ksuh mund të aplikojë: aplikantët mes moshës 25 dhe 40 vjeç, aktualisht të regjistruar ose diplomuar në një Master ose program PhD në çështjet ndërkombëtare, studime të sigurisë, studimet gjinore, antropologji, shkenca politike, zhvillim ndërkombëtar ose një disiplinë të lidhur Vendi: 12-19 nëntor 2017 në Uashington, Uashington Wiis njofton fillimin e Next WPS + GPS . Pesë ditë do të shqyrtohen sfidat ndërkombëtare të sigurisë nga perspektiva gjinore dhe do…

Read More

Shpenzimet e mbuluara/Takim me shoqëritë civile në Uashington

Shpenzimet e mbuluara/Takim me shoqëritë civile në Uashington

Afati i aplikimit: 23 Mars 2017 Kush mund të aplikojë: përfaqësuesit e organizatave të shoqërisë civile Vendi: Uashington, D.C. Global Environment Facility (GEF) ka hapur procesin e përzgjedhjes për përfaqësuesit e Organizatave të Shoqërisë Civile (OSHC) për të marrë pjesë në Takimin e 52-të te Këshillit të GEF dhe konsultim me shoqërinë civile, i cili do të zhvillohet nga 22 maji deri më 25 maj, 2017 në Uashington. Në prag të konsultimeve, një Takim përgatitor…

Read More