Thirrje për Projektpropozime në fushën e Turizmit

Thirrje për Projektpropozime në fushën e Turizmit

Ministria e Turizmit dhe Mjedisit shpall thirrjen për përfitimin e mbështetjes financiare të projekteve në fushën e turizmit nga data 05/08/2019 deri më datën 04/09/2019. Qëllimi kryesor i kësaj thirrjeje është të forcojë konkurrencën dhe qëndrueshmërinë e sektorit të turizmit në Shqipëri, duke inkurajuar zgjerimin e sezonit turistik nëpërmjet promovimit të destinancioneve turistike e të vlerave të trashëgimnisë kulturore dhe natyrore vendase, si dhe duke diversifikuar me modele innovative produktet turistike. Duke pasur parasysh këto…

Read More

Konkurs në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Turizmit

Konkurs në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Turizmit

Çelet edicioni i dytë i Konkursit të Turizmit. Aplikoni tani, çmime dhuratë për tre vendet e para. Pas suksesit të një viti më parë, në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Turizmit, portali unik qeveritar e-albania organizon për të dytin vit radhazi konkursin mbarëshqiptar të turizmit. Me temën “Turizëm për të gjithë”, Dita Ndërkombëtare e Turizmit synon këtë vit të shpërndajë fjalën për rëndësinë dhe përfitimet e pafundme që turizmi ka dhe mund të sjellë për…

Read More

Travel Massive Albania 5: Startup-e në fushën e turizmit

Travel Massive Albania 5: Startup-e në fushën e turizmit

Një aktivitet i veçantë na pret me datë 27 Prill. Në Travel Massive Albania do të prezantohen disa startup-e në fushën e turizmit, aplikacione që kanë për qëllim promovimin e Shqipërisë si një vend turistik dhe të ofrojnë lehtësi dhe shërbime për turistët e huaj që vizitojnë vendin tonë. Për këtë muaj, aktiviteti do të zhvillohet në ambientet e Talent Garden Tirana, hapësirë sociale co-working për persona që punojnë në fushën e teknologjisë dhe jo…

Read More

Universitet Veror 10-ditor në Austri

Universitet Veror 10-ditor në Austri

Kush mund të aplikojë: individë të motivuar nga fushat e Sipërmarrjes, Arkitekturës dhe Turizmit Eventi: 30 Qershor -10 Korrik 2016 Villach, Austri Afati i aplikimit: 21 Mars 2016 Përshkrimi Universiteti Veror Ndërkombëtar Carinthia  (iSUC) është themeluar me idenë për sjellë së bashku studentë nga e gjithë Evropën (fokus në Evropën Qendrore dhe Lindore) me studentët nga Austria. Gjatë programit dhjetë-ditor studentët shumë të talentuar iu jepet mundësia për të punuar, të menduar dhe mësuar së…

Read More