Kurs online falas mbi Trashëgiminë Kulturore

Kurs online falas mbi Trashëgiminë Kulturore

Në këtë kurs trejavor, aplikantët do të zbulojnë se si qytetet zhvillojnë kulturat e tyre unike dhe eksplorojnë konceptet kyçe që lidhen me trashëgiminë kulturore. Ky kurs do të fillojë më 4 shtator 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 4 orë në javë Tema: Trashëgimia Kulturore dhe Qyteti Institucioni: Instituti i Universitetit Evropian (EUI) dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 4 shtator 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs:…

Read More

Trajnim ndërkombëtar në Gjirokastër,Prishtinë dhe Goražde

Trajnim ndërkombëtar në Gjirokastër,Prishtinë dhe Goražde

Këtë vjeshtë , fondacioni Trashgimia Kulturore pa Kufij (CHwB) në Shqipëri , Bosnje Hercegovinë dhe Kosovë organizon një trajnim në parapërgatitjen  për fatkeqësitë dhe menaxhimin e riskut, si dhe ndihmën e parë për trashgiminë kulturore pas fatkeqësive. Trajnimi 3-javor do të zhvillohet në tre qytete: Goražde, Bosnje & Herzegovina, Prishtina, Kosovë, Gjirokastra, Shqipëri Qëllimi i trajniit është që profesionistët e trashgimisë të fitojnë aftësi praktike në mbrojtjen e koleksioneve të muzeve dhe siteve historike në…

Read More