Grante trajnimi në fushën e mjeksisë

Grante trajnimi në fushën e mjeksisë

Afati i fundit i aplikimit: 20 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: një vend anëtar i ESC-së Bursë: përfituesit e grantit do të marrin një shumë prej 1.500 euro në muaj Shoqata Evropiane e Kardiologjisë (ESC) po fton aplikantët për aplikim për grantet e trajnimit EACVI në Evropë për sesionin akademik të vitit 2017. Këto grante janë në dispozicion për studentët nga vend anëtar i ESC-së për ndjekjen e trajnimit në fushën e arsimit jo-…

Read More

Program trajnimi ndërkombëtar

Program trajnimi ndërkombëtar

Afati i fundit i aplikimit: 27 Qershor 2017 Janë hapur aplikimet për projekte që janë teknologjike të lidhura me potencialin për ndikim të lartë. Bashkohuni për një përvojë 4 muaj për të mësuar aftësitë vitale për një fillim të fortë në botën e sipërmarrjes. Çfarë ofrohet? Trajnimi i fillimit Ky program 4 mujor organizon punëtori dhe trajnime nga sipërmarrës dhe mentorë me përvojë. Financimi pa fonde $ 10.000.000 e fondeve CLP (rreth $ 15,000 USD)…

Read More

Mundësi trajnimi për stafin akademik të UT në Rumani

Mundësi trajnimi për stafin akademik të UT në Rumani

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Perëndimor Timisoara, në Rumani Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin dhe studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Perëndimor Timisoara, në Rumani, për semestrin e pare të vitit akademik 2017-2018 Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime; – Shkëmbimin e stafit akademik për trajnim; Nivelet e mobilitetit përstudentët: – Bachelor…

Read More

Trajnime mbi Promovimin e Iniciativave Rinore

Trajnime mbi Promovimin e Iniciativave Rinore

Afati i aplikimit: 10 Maj 2017 Instituti Demokratik Amerikan (NDI) fton të rinj e të reja të moshës 18-30 vjeç, nga forumet rinore të partive politike, këshillat bashkiakë, aktivistë të shoqërisë civile dhe gazetarë investigativ, të aplikojnë për tu bërë pjesë e programit të NDI-së. Ky program synon promovimin e transparencës, llogaridhënies dhe integritetit në vendimmarrjen publike me qëllim luftimin e korrupsionit. Programi do të fillojë në maj 2017 deri në mars 2018 dhe do…

Read More

Trajnim një javor për të rinjtë

Trajnim një javor për të rinjtë

REC Shqipëri: Ftesë për “Programin e të rinjve”, kurs trajnimi një javor Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, në kuadër të programit “Mbështetje për organizatat mjedisore të shoqërisë civile në Shqipëri. (SENiOR-II)”, mbështetur nga Qeveria Suedeze (SEEDEN), po zbaton një serë aktivitetesh të planifikuara me qëllim Forcimin Institucional i OSHC-ve. Në kuadër të aktiviteteve të kësaj pakete për ngritjen e kapaciteteve të organizatave të vogla dhe atyre të reja, REC Shqipëri do të organizojë një…

Read More

Program trajnimi nga Dhoma e Tregtisë

Program trajnimi nga Dhoma e Tregtisë

NJOFTIM PËR PJESËMARRJE NË KURSET E TRAJNIMIT Tema: “Legjislacioni tatimor – Ndryshimet e fundit” Lektor: Prof. Artur Papajani 27-28 Prill 2017 ora 16:00-20:00 Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë ka hapur trajnimet për vitin 2017, për sipërmarresit dhe individët e interesuar të ndjekin programet dhe temat sipas kalendarit vjetor tashmë online në faqen zyrtare : http://www.cci.al Programi dhe tema e sipërcituar ka qënë nder trajnimet shumë të vleresuara dhe kërkuara nga sipërmarrja pasi specifika qe…

Read More

Trajnime në Parlamentin Evropian

Trajnime në Parlamentin Evropian

Aplikantët duhet të jenë shtetas të një shteti anëtar të BE-së ose një vendi aplikant, dhe duhet të kenë njohuri të plotë për një nga gjuhët zyrtare të BE-së. Çdo vit, 25 000 vetë kërkojnë një trajnim në Parlament dhe 600 prej tyre përzgjidhen. Të tre llojet e praktikave në dispozicion janë opsioni i përgjithshëm, i hapur për çdo kandidat që i plotëson kriteret; Opsioni i gazetarisë, në të cilën aplikanti duhet të dëshmojë përvojën…

Read More

Trajnime falas në Akademinë e Integrimit Europian dhe Negociatave

Trajnime falas në Akademinë e Integrimit Europian dhe Negociatave

Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA), me mbështetjen e Komisionit Europian, Agjencia Ekzekutive për Arsimin, Kulturën, Mediat Audiovizive, në kuadër të programit Jean Monnet “Policy Debate with Academic World” prezanton Akademinë e Integrimit Europian dhe Negociatave (AIEN). Ndërkohë që Shqipëria po përgatitet drejt hapit tjetër të afërt të rrugëtimit në BE, atë të hapjes së negociatave për anëtarësim, rritet nevoja e një informimi të thelluar dhe përgatitjeje të grupeve të cilat preken direkt nga ky proces….

Read More

Trajnim me temë “Your Path to WellStreet”

Trajnim me temë “Your Path to WellStreet”

Për herë të parë vjen në Shqipëri programi i lidershipit nga nje prej Universiteteve me prestigjoze me teme trajnimi YOUR PATH TO “WELLSTREET”, EMBODY YOUR INNER POWER AND CLAIM YOUR AUTHENTIC BRAND 11 Prill 2017 Qendra Protik Ky program ofrohet nga George Washington University Center for Excellence in Public Leadership, në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë. Nga ky trajnim Ju do të përfitoni: Ø Një qasje të re për të mësuar dhe…

Read More

Mundësi praktike dhe punësimi në zyrë avokatie

Mundësi praktike dhe punësimi në zyrë avokatie

Qendra e Karrierës FDUT në bashkëpunim me zyrën e avokatisë “Bendo Law, Advocates & Legal Consultants” mirëpret aplikime për pozicionet: – Jurist, me përgjegjësi kryesore ofrimin e konsulencës ligjore në fushën administrative, civile e penale si dhe ndihmës ligjore në procese gjyqësore. – Internship, me përgjegjësi kryesore ofrimin e ndihmës ligjore në proceset gjyqësore dhe në paraqitjen pranë organeve gjyqësore dhe administrative. Bashkëpunimi është parashikuar të fillojë në muajin prill 2017. Kandidatët e interesuar mund…

Read More
1 2