Panair Virtual nga Ambasada Gjermane

Panair Virtual nga Ambasada Gjermane

DIHA (Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri) me mbështetjen e GIZ (Shoqëria gjermane për bashkëpunim ndërkombëtar) dhe Alumniportal Deutschland do të organizojë për të dytin vit radhazi Panairin Virtual të Karrierës në Shqipëri dhe Kosovë me datë 19 shtator 2018. Panairi Virtual i Karrierës është një mjet efektiv për përputhjen e kërkesës dhe ofertës në tregun e punës dhe shërben si një platformë për punëdhënës dhe punëkërkues nga rajoni, pavarësisht nga vendndodhja e…

Read More

Trajnim falas në Republikën Çeke

Trajnim falas në Republikën Çeke

Afati i fundit i aplikimit: 27 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: Të rinj të moshës 18 deri 30 vjeç, nga Shqipëria, Armenia, Azerbajxhani, Republika Çeke, Maqedonia, Gjeorgjia, Gjermania, Hungaria, Italia, Kosova, Portugalia, Federata Ruse, Serbia, Spanja Vendi: 06-13 Nëntor 2017 / Kapraluv Mlyn, Republika Çeke Ekoturizmi mund të përshkruhet si “udhëtim i përgjegjshëm në zonat natyrore që ruan mjedisin, mbështet mirëqenien e popullit vendas dhe përfshin interpretimin dhe edukimin”. Besohet se shumë komunitete lokale…

Read More

Trajnime falas në Hollandë

Trajnime falas në Hollandë

Afati i aplikimir: 20 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: pjesëmarrës nga Shqipëria, Bosnjë-Hercegovina, Gjeorgjia, Kosova, Maqedonia, Moldavia, Mali i Zi, Serbia, Turqia, Ukraina Vendi: 4 – 13 tetor 2017, Hagë – Holandë Programi i Trajnimit “The Matra Rule of Law” është hartuar për të forcuar kapacitetet institucionale në fushën e ligjit brenda organizatave qeveritare në Shqipëri, Bosnje-Hercegovinë, Gjeorgji, Kosovë, Maqedoni, Moldavi, Mal të Zi, Serbi, Turqi dhe Ukrainë. Për këtë qëllim, shtatë programe trajnuese…

Read More

Cikël trajnimesh falas në Shqipëri

Cikël trajnimesh falas në Shqipëri

BËHU PJESË E CIKLIT TË TRAJNIMEVE “FUQIZIMI I PROFESIONISTËVE TË RINJ SOCIALË MBI PUNËN NË KOMUNITET” Organizata La Casa Nel Cuore prej muajit Qershor 2017 është duke zbatuar një program kombëtar të titulluar “Solidarietà per i Bambini Orfani in Albania/ Solidaritet për Fëmijët Jetim në Shqipëri”. Në kuadër të këtij projekti kanë si objektiv kryesor krijimin e një sistemi mbi Mbështetjen në Distancë për 2500 fëmijë jetim ose me një prind në të gjithë Shqipërinë…

Read More

Program trajnimi nga Dhoma e Tregtisë

Program trajnimi nga Dhoma e Tregtisë

NJOFTIM PËR PJESËMARRJE NË KURSET E TRAJNIMIT Tema: “Legjislacioni tatimor – Ndryshimet e fundit” Lektor: Prof. Artur Papajani 27-28 Prill 2017 ora 16:00-20:00 Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë ka hapur trajnimet për vitin 2017, për sipërmarresit dhe individët e interesuar të ndjekin programet dhe temat sipas kalendarit vjetor tashmë online në faqen zyrtare : http://www.cci.al Programi dhe tema e sipërcituar ka qënë nder trajnimet shumë të vleresuara dhe kërkuara nga sipërmarrja pasi specifika qe…

Read More

Trajnime falas në Akademinë e Integrimit Europian dhe Negociatave

Trajnime falas në Akademinë e Integrimit Europian dhe Negociatave

Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA), me mbështetjen e Komisionit Europian, Agjencia Ekzekutive për Arsimin, Kulturën, Mediat Audiovizive, në kuadër të programit Jean Monnet “Policy Debate with Academic World” prezanton Akademinë e Integrimit Europian dhe Negociatave (AIEN). Ndërkohë që Shqipëria po përgatitet drejt hapit tjetër të afërt të rrugëtimit në BE, atë të hapjes së negociatave për anëtarësim, rritet nevoja e një informimi të thelluar dhe përgatitjeje të grupeve të cilat preken direkt nga ky proces….

Read More