Trajnim “Menaxhimi i integruar i mbetjeve – Sfidat e arritjes së Standardeve Evropiane”

Trajnim “Menaxhimi i integruar i mbetjeve – Sfidat e arritjes së Standardeve Evropiane”

Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, në kuadër të projektit “Shoqëria civile shqiptare për një Mjedis Evropian (ACHIEVE)”, mbështetur nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri, si pjesë e trajnimeve të Paketës së Punës për Rritjen e Kapaciteteve të Shoqërisë Civile në lidhje me tematika të caktuara mjedisore për legjislacionin shqiptar dhe përafrimin e tij me atë të BE-së, organizon trajnimet e rradhës me temë “”Menaxhimi i integruar i mbetjeve – Sfidat e arritjes së Standardeve…

Read More

Politika Publike dhe Qeverisja/ Trajnim falas nga Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

Politika Publike dhe Qeverisja/ Trajnim falas nga Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë

THIRRJE PËR TRAJNIM Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë organizon trajnimin  POLITIKA PUBLIKE DHE QEVERISJA me qëllim përmirësimin e kuptimit, dijeve dhe aftësive politike të të rinjve. Trajnimi do të ofrohet sipas kalendarit të mëposhtëm: Shkodër, 16 prill 2016           Afati i aplikimit: 01 prill 2016           Data e përzgjedhjes: 07 prill 2016 Vlorë, 13 maj 2016           Afati i aplikimit: 01 maj 2016           Data e përzgjedhjes: 07 maj 2016 Trajnimi do të zgjasë një ditë…

Read More

Universitet Veror 10-ditor në Austri

Universitet Veror 10-ditor në Austri

Kush mund të aplikojë: individë të motivuar nga fushat e Sipërmarrjes, Arkitekturës dhe Turizmit Eventi: 30 Qershor -10 Korrik 2016 Villach, Austri Afati i aplikimit: 21 Mars 2016 Përshkrimi Universiteti Veror Ndërkombëtar Carinthia  (iSUC) është themeluar me idenë për sjellë së bashku studentë nga e gjithë Evropën (fokus në Evropën Qendrore dhe Lindore) me studentët nga Austria. Gjatë programit dhjetë-ditor studentët shumë të talentuar iu jepet mundësia për të punuar, të menduar dhe mësuar së…

Read More

1.050 Euro në muaj/ Trajnim i paguar në Bankën Qendrore Evropiane

1.050 Euro në muaj/ Trajnim i paguar në Bankën Qendrore Evropiane

Kush mund të aplikojë: Të diplomuarit së fundmi ose student që janë afër përfundimit të studimeve master Pagesa:  1,050 EURO në muaj Afati i aplikimit: 11 Mars 2016 Përshkrimi Banka Qendrore Evropiane (BQE) po kërkon aplikime nga të diplomuarit së fundmi apo studentët të cilët janë afër përfundimit të studimeve master për një trajnim në Përkthim Anglisht dhe Seksioni i Redaktimit (ETE) brenda Drejtorisë së Përgjithshme të Komunikimeve (DG / C). ETE është përgjegjëse për ofrimin e…

Read More

Të gjitha kostot e mbuluara/ Trajnim për studiues dhe kërkues të Ballkanit Perëndimor

Të gjitha kostot e mbuluara/ Trajnim për studiues dhe kërkues të Ballkanit Perëndimor

Përshkrimi Programi Rajonal për Promovimin e Kërkimeve (RRPP) në Ballkanin Perëndimor është duke organizuar një trajnim të financuar plotësisht mbi metodat kërkimore të shkencave sociale të përshtatura për hulumtuesit e rinj në Ballkanin Perëndimor. Kursi zgjat 8 ditë, dhe do të mbahen në 11-18 prill 2016, në Sarajevë, Bosnjë Hercegovinë. Akademia e Kërkimit është projektuar si një shkollë verore e përbërë nga disa module të lidhura një-ditore. Gjatë programit për studiuesit e rinj të Akademisë…

Read More

Trajnim/ “Identiteti, Përfshirja dhe Diversiteti në komunitetet tona”

Trajnim/ “Identiteti, Përfshirja dhe Diversiteti në komunitetet tona”

Kush mund të aplikojë? Punonjësit aktivë / lider të Rinj nga Serbia, Portugalia, Mali i Zi, Maqedonia, Rumania, Greqia, Malta, Kroacia, Italia, Polonia, Britania e Madhe, Franca, Estonia, Shqipëria, Sllovenia, Bosnja dhe Hercegovina Eventi: 18-26 Janar 2016 Novi Sad, Serbi Përshkrimi CJCD është një shoqatë jo-qeveritare dhe jo-fitimprurëse, e themeluar në prill të vitit 2011 për forcimin e qëllimeve të saj në fushën e fuqizimit të shoqërisë civile: promovimin e të drejtave të njeriut dhe…

Read More
1 6 7 8