Mundësi punësimi nga TACSO Albania

Mundësi punësimi nga TACSO Albania

Thirrje për një Ekspert Lokal (Senior) për Organizimin e trajnimit “Marrëdhëniet me Median dhe Publikun për Organizatat e Shoqërisë Civile” Afati i fundit për aplikim – 02 qershor 2017 Zyra e TACSO Albania po kërkon një Ekspert Lokal të Lartë me punësim afatshkurtër për të hartuar dhe zhvilluar një trajnim mbi Marrëdhëniet Publike dhe Mediatike për Organizatat e Shoqërisë Civile në kuadër të shikimit të projektit TACSO duke kultivuar një klimë bashkëpunimi të mirë midis…

Read More

Trajnim me temë “Orientimi në karrierë”

Trajnim me temë “Orientimi në karrierë”

Organizata LIBURNETIK do të organizojë trajnimin “Orientimi në karrierë” duke sjell një mënyrë kreative të orientimit në karrierë për të gjithë ata të rinj gjimnazistë që janë drejt zgjedhjes së profesionit dhe studentët të cilët janë në dilemë në përzgjedhjen e specializmit të tyre. Çështjet kryesore që do të trajtohen: • Zgjedhja e një karriere/profesioni-Faktorët që duhet të konsideroni • Eksplorimi i interesave, aftësive dhe prirjeve drejtë profesionit të ardhshëm. • Planifikimi në karrierë dhe…

Read More

Trajnim me temë Legjislacioni dhe Proçedurat e Inspektimit/ Tiranë

Trajnim me temë Legjislacioni dhe Proçedurat e Inspektimit/ Tiranë

LEKTOR: znj. Diana Dalla dhe z.Ervin Uldedaj DATA: 25-26 Prill 2017 ORARI: 16:00- 20:00 Ky trajnim vjen si rezultat i marrevëshjes që Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë e Tiranës (DHTIT) ka me Inspektoriatin Qëndror Tiranë. Qëllimi i programit Objektivi kryesor do jetë njohja me procedurat e inspektimit, parimet bazë të inspektimi, të drejtat dhe detyrimet e subjektit të inspektimit dhe inspektorit duke pasur si fokus kryesor sigurimin e standardit për produktet ushqimore. Përshkrimi i Programit…

Read More

Trajnim me temë:Rregullat e BE-së për import-eksportin e produkteve me origjine shtazore dhe bimore

Trajnim me temë:Rregullat e BE-së për import-eksportin e produkteve me origjine shtazore dhe bimore

TEMA: Rregullat e BE-së për import-eksportin e produkteve me origjine shtazore dhe bimore LEKTOR: Znj. Ljubica Nuri DATA: 25 Prill 2017 ORARI: 09:30- 15:30 Ky trajnim vjen si rezultat i marrevëshjes që Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë e Tiranës (DHTIT) ka me Unionin e Dhomave të Tregtisë së Gjermanisë (DIHK) për organizimin e aktiviteteve të përbashkëta në kuadër të Enterprise Europe Network. QËLLIMI I PROGRAMIT TE TRAJNIMIT Njohja me legjislacionin komunitar te import-eksportit te produkteve…

Read More

Programi ndërkombëtar UNAOC

Programi ndërkombëtar UNAOC

Afati i aplikimit: 21 Maj 2017 Kush mund të aplikojë: kandidatë nga Evropa dhe Amerika e Veriut (Euna) dhe nga Lindja e Mesme dhe Afrika e Veriut (MENA) Kosto: Programi është i financuar plotësisht, duke përfshirë akomodimin dhe udhëtimin Kandidatët nga Evropa dhe Amerika e Veriut (Euna) dhe nga Lindja e Mesme dhe Afrikën e Veriut (MENA) tani mund të aplikojnë për program.Tema e programit është “Roli i shoqërisë civile dhe mediave në luftimin e urrejtjes…

Read More

Programi i trajnimit Roepfer Klaus

Programi i trajnimit Roepfer Klaus

Programi Klaus  Toepfer Promovimi i  përsosmërisë dhe lidershipit në mesin e liderëve të rinj në mbrojtjen e natyrës nga Evropa Qendrore dhe Lindore, Kaukazi dhe Azia Qendrore Programi Klaus Toepfer ka për qëllim forcimin e organizatave nga sektori i Ruajtjes së Natyrës në Evropën Lindore dhe Qendrore, Azinë Qendrore  dhe Kaukaz, dhe zhvillimin e kapaciteteve personale të profesionistëve në fillim të karrierës për të kapërcyer humbjen globale të biodiversitetit. Programi i trajnimit katalizon zhvillimin personal të…

Read More

Java e internetit në Shqipëri

Java e internetit në Shqipëri

Instituti Shqiptar i Shkencave – AIS si pjesë e network Telecentre Europe ka startuar në Shqipëri fushatën Get Online Week/ Java e Internetit. Ky event mbahet ne datat 27 Mars deri 2 Prill në mbarë Europën. Qëllimi është të nxitet aftësimi në internet. Në Europë tregu i punës kërkon çdo ditë me mijëra profesionist që njohin internetin dhe teknologjinë. Por ndërsa kërkesa për punë me pagesë të mirë është e kënaqshme, njerëzit që kanë aftësi…

Read More

Trajnim nga Instituti Demokraci për Zhvillim

Trajnim nga Instituti Demokraci për Zhvillim

Instituti Demokraci për Zhvillim (D4D) ju fton të merrni pjesë në punëtorinë në kuadër të projektit ‘Mundësi të barabarta për demokraci’. Fokus i punëtorisë do të jenë rinia dhe fuqizimi i tyre në aspektin vendimmarrës dhe pjesëmarrja e tyre në procesin zgjedhor në nivel qendror dhe nivel lokal. Punëtoria do të mbahet prej datës 31 mars deri më 2 prill 2017. Në këtë punëtori do të kenë mundësi të marrin pjesë 30 të rinjë/reja shqiptarë/e…

Read More

Trajnim: “Gazetaria Investigative – një mjet i fuqishëm për Shoqërinë Civile”

Trajnim: “Gazetaria Investigative – një mjet i fuqishëm për Shoqërinë Civile”

Vendndodhja: Tiranë Afati i aplikimit: 17 Mars 2017 Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, në kuadër të projektit “Shoqëria civile shqiptare për një Mjedis Evropian (ACHIEVE)”, mbështetur nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri, si pjesë e trajnimeve të Paketës së Punës për Rritjen e Kapaciteteve të Shoqërisë Civile në lidhje me tematika të caktuara mjedisore për legjislacionin shqiptar dhe përafrimin e tij me atë të BE-së, organizon trajnimin e dytë me temë “Gazetaria investigative –…

Read More

Praktikë ndërkombëtare për sistemet Software

Praktikë ndërkombëtare për sistemet Software

Afati i aplikimit: deri në prill Kush mund të aplikojë: studentët (Bachelor, Master dhe Doktoraturë) dhe punonjësit e industrisë të interesuar në ndjekjen e studimeve universitare Shpërblimi: pagesë mujore, plus strehim të lirë nga ana e institutit dhe rimbursim të udhëtimit Praktika do të ofrojë një mundësi për studentët jashtëzakonisht të mirë-kualifikuar universitardhe të diplomuar për të marrë pjesë në projekte kërkimore në MPI për Sistemet Software. Praktikantët pritet të trajtojnë probleme të reja dhe…

Read More
1 2 3 4 5 8