Trajnim me temë “Your Path to WellStreet”

Trajnim me temë “Your Path to WellStreet”

Për herë të parë vjen në Shqipëri programi i lidershipit nga nje prej Universiteteve me prestigjoze me teme trajnimi YOUR PATH TO “WELLSTREET”, EMBODY YOUR INNER POWER AND CLAIM YOUR AUTHENTIC BRAND 11 Prill 2017 Qendra Protik Ky program ofrohet nga George Washington University Center for Excellence in Public Leadership, në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë. Nga ky trajnim Ju do të përfitoni: Ø Një qasje të re për të mësuar dhe…

Read More