Trajnim i paguar në Komisionin Evropian

Trajnim i paguar në Komisionin Evropian

Trajnim i paguar 5 mujor në Komisionin Evropian, duke filluar mnga data 1 mars ose 1 tetor. Ju do të merrni një grant mujor prej 1,159.40 € që nga 1 marsi 2017 dhe rimbursimin e shpenzimeve të udhëtimit. Gjithashtu mund të bëhet sigurimi i aksidenteve dhe sigurimi shëndetësor. Çdo vit, ekzistojnë rreth 1300 vende në dispozicion. Nëse jeni një nga kandidatët e përzgjedhur ju merrni përvojë praktike në mjedisin ndërkombëtar dhe multikulturor. Kjo mund të jetë…

Read More

Program trajnimi veror plotësisht i paguar në Kaliforni

Program trajnimi veror plotësisht i paguar në Kaliforni

Afati i aplikimit: 5 Janar, 2016 Lloji: Financim i plotë Vendi: San Diego, Kaliforni Instituti veror  Hansen për Lidership dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar është një program ndërkombëtar i financuar nga një grant i Fondacionit Fred J. Hansen. Instituti ofron një përvojë unike të eksperiencës së lidershipit bazuar në Universitet dhe një programi në bashkëpunimin ndërkombëtar. Elementet e programit do të përfshijnë mësime në klasë dhe trajnime praktike në teknikat e fundit të zgjidhjes së konflikteve, ndërmjetësimit,…

Read More