Vend i lirë pune/ Përfaqësues Rajonal Shitjesh për zonën e Tiranës

Vend i lirë pune/ Përfaqësues Rajonal Shitjesh për zonën e Tiranës

HISTORIKU MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje: Perfaqesues Rajonal Shitjesh per zonen e Tiranes Qellimi i Pozicionit: Sherbim i shkelqyer ndaj  klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen e shitjeve ne zonen perkatese. Detyrat dhe Pergjegjesite: Miremban rrjetin e klienteve ekzistues dhe identifikon kliente te rinj per Megatek. Shet dhe Prezanton ne menyre…

Read More

Promovimi i Programit të Bursave të Biznesit Gjerman në Tiranë

Promovimi i Programit të Bursave të Biznesit Gjerman në Tiranë

Njoftim nga Fakulteti i Ekonomisë Ditën e Mërkurë, datë 21 Tetor, ora 16:00, në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës, salla A 201, organizohet aktiviteti: “Promovimi i Programit të Bursave të Biznesit Gjerman”, për studentët e Fakultetit të Ekonomisë, nga Drejtuesja e Programit, znj. Antje Mueller si edhe nga Grupi i Alumnit të Programit që kanë punuar dhe jetuar në Gjermani, iniciativë e Ministrisë së Bashkëpunimit dhe Zhvillimit Ekonomik (BMZ) dhe Komitetit të Marrëdhënieve Ekonomike të…

Read More
1 2 3