8 mundësi punësimi në Tiranë, Shkodër dhe Gjirokastër

8 mundësi punësimi në Tiranë, Shkodër dhe Gjirokastër

Ke perfunduar studimet ne degen Inxhinieri Ndertimi dhe ke te pakten 1 vit pervoje pune ne profesion? 8 vende vakante ne Tirane, Shkoder dhe Gjirokaster APLIKO deri ne daten 15 Mars!  ______________________________________________________________________________ Në zbatim të Nenit 22 dhe të Nenit 25, të Ligjit 152/2013 “Për Nëpunësin Civil” i ndryshuar, si dhe të Kreut II, IV dhe VII, të Vendimit Nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, Departamenti i Administratës Publike shpall procedurat e lëvizjes…

Read More

Workshop me temë “Kujtesa Urbane: Si të veprojmë me qytetet?”

Workshop me temë “Kujtesa Urbane: Si të veprojmë me qytetet?”

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë, në bashkëpunim me Qendrën Rinore Korçë organizon më datën 17-18-19 Mars 2017 workshop-in “Kujtesa Urbane: Si të veprojmë me qytetet?” , një seri workshop-esh planifikuar në Vlorë, Korçë dhe Tiranë. Workshop-i “Kujtesa Urbane : Si të veprojmë me qytetet?” ka në fokus të tij qytetin/ fshatin ose një peizazh shqiptar ku mund të tregojmë historinë e tij nga krijimi e deri më sot. Gjithashtu, menaxhimi i tij dhe problematikat,…

Read More

Mundësi punësimi në Ambasadën Gjermane në Tiranë

Mundësi punësimi në Ambasadën Gjermane në Tiranë

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë në Tiranë kërkon të punësojë fillimisht për një periudhë një vjeçare një punonjës/e pranë zyrës së entit federal për migracion dhe refugjatët. Ju lutemi të paraqisni aplikimin tuaj në gjuhën gjermane deri në dt. 03.03.2017 me Postë ose E-mail. Për detajet e aplikimit, ju lutemi klikoni në këtë LINK

Read More

Event në Tiranë/ Ambasadorja e Kinës, takim të hapur me studentë

Event në Tiranë/ Ambasadorja e Kinës, takim të hapur me studentë

Diten e Hene date 23 Janar, Ora 11:00 ne sallen Aula Magna, Godinia Liria, Rektori i Universitetit te Tiranes Prof.Dr. Mynyr Koni dhe Ambasadorja e R.P. te Kines ne Shqiperi, Shkelqesia e saj Madame Jiang Yu do te mbajne nje takim te hapur me studentet e Institutit Konfuci. Qellimi i ketij takimi do te jete inaugurimi i metodes se testimit HSK per here te pare ne Shqiperi! Gjithashtu Ambasadorja Jiang Yu ka nje lajm te…

Read More

Shkollë dimërore falas në Tiranë

Shkollë dimërore falas në Tiranë

  Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Komisionerin për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale, organizojnë në datat 23-27 Janar 2017 Shkollën Dimërore “Informim dhe Privatësi “. Kjo shkollë do të zhvillohet në ambientet e Rektoratit të UT-së, Kjo shkollë ka për qëllim informimin e studentëve, stafit akademik dhe administrativ për t’u njohur me drejtën kushtetuese të informimit dhe atë të mbrojtjes së të dhënave personale. Në përfundim të kësaj shkolle do…

Read More

Sesion informimi në Tiranë/ Programi Erasmus+ “Studimet e larta; trajnimet; puna vullnetare”

Sesion informimi në Tiranë/ Programi Erasmus+ “Studimet e larta; trajnimet; puna vullnetare”

Të gjithe të rinjtë e interesuar për mundësitë që ofrojnë programet Erasmus+ dhe Erasmus + Youth janë të ftuar të marin pjesë në sesionin e informimit mbi studimet e larta, trajnimet dhe puna vullnetare që ofrohen në kuadër të këtyre programeve për vitin 2017 për të rinjtë shqiptarë. Aktiviteti organizohet nga Rrjeti i Informimit i BE-së, Zyra Kombëtare Erasmus + në Shqipëri dhe shoqata Beyond Barriers – Pertej Barrierave, ditën e premte datë 13 Janar…

Read More

Event në Tiranë/ Rrugëtimi drejt punësimit

Event në Tiranë/ Rrugëtimi drejt punësimit

Qëndra Protik në bashkëpunim me Commit Software dhe Innovation Hub Tirana organizon një seancë informuese rreth problematikave që hasin studentët dhe të sapo diplomuarit për të gjetur punë. Sëbashku do mundohemi tju ndihmojmë duke eksploruar praktikat më të mira dhe oportunitetet që janë. Eventi: 24 Nëntor, ora 17:30 në ambientet e Innovation Hub Tirana. Biletat: http://bit.ly/GTWTicket

Read More

Panairi Work & Study 2016 në Tiranë

Panairi Work & Study 2016 në Tiranë

Edicioni VII i Panairit Work & Study 2016 Në datat 28-29-30 Shtator 2016, në Pallatin e Kongreseve, Tiranë Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, Ministria e Arsimit dhe Sporteve, Bashkia e Tiranë, si tre partnere të qëndrueshme në fushën e arsimit dhe punësimit, Ju ftojnë të merrni pjesë në të vetmin eveniment i cili shpalos ofertën më të mirë të punësimit dhe studimit. Në këtë panair përveç ekspozimeve të Enteve dhe Kompanive më të mëdha…

Read More

Kurs falas për gjuhën kineze në Tiranë

Kurs falas për gjuhën kineze në Tiranë

Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës hap regjistrimet për studentët të cilët janë të interesuar të mësojnë gjuhën kineze pranë këtij Instituti. Kurset e gjuhës kineze zhivllohen në ambientet e Godinës “Liria”, Qyteti Studenti. Kurset zhvillohen 2 herë në javë, rreth 3-4 orë në javë. Mësimi i gjuhës kineze zhvillohet në anglisht-kinezisht. Për tu regjistruar në këtë kurs ju lutem, plotësoni formularin e regjistrimit këtu. Afati i fundit për regjistrim është data 14 Tetor 2016….

Read More

Mundësi punësimi në Ambasadën Britanike në Tiranë

Mundësi punësimi në Ambasadën Britanike në Tiranë

Vendi i ri pune pranë Ambasadës Britanike Tiranë: Mirëmbajtës në Sektorin e Shërbimit të Korporatave Ambasada Britanike në Tiranë është pjesë e një rrjeti të gjerë botëror që përfaqëson interesat politike, ekonomike dhe konsullore britanike jashtë shtetit dhe është në kërkim të një mirëmbajtësi në sektorin e shërbimit të korporatave. Si mirëmbajtës kandidati i suksesshëm do të jetë përgjegjës për: 1. Mirëmbajtjen e zyrave dhe banesave, duke përfshirë sistemet e ujit; sistemet e energjisë; mirëmbajtjen…

Read More
1 2 3