Mundësi punësimi në Tiranë

Mundësi punësimi në Tiranë

Qendra e Karrierës Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Kompaninë italiane Areariscossioni ofron mundësi punësimi për të interesuarit, pranë zyrave të saj në Tiranë. Nëse keni njohuri shumë të mira të italishtes dhe deshirë për të punuar jeni të mirëpritur. Areariscossioni është një Kompani italiane që vepron prej 25 vjetësh në fushën e tatimeve dhe administrimin e taksave lokale për komunat e shtetit Italian, aktiv për më shumë se tre vjetësh edhe në Shqipëri. Kjo…

Read More

Event në Tiranë/ Dashuri përmes ngjyrave

Event në Tiranë/ Dashuri përmes ngjyrave

Dëshironi të ndiqni ekspozitën më të bukur në kryeqytet?! Kreative dhe plot pasion. Me dashuri dhe përkushtim! Fëmijët e insititutit “Ramazan Kabashi”, (fëmijët me vështirësi në shikim) kanë përgatitur për ju punime shumëngjyrëshe, plot stil e ndjeshmëri. Piktura në telajo dhe punim me materiale të papërdorura më parë: gur lumi, dru, spango e metale, pasi arti nuk njeh limite. “Dashuri përmes ngjyrave”ekspozita e inicuar nga organizata “LIBURNETIK” me mbështetje të Ministrisë së Kulturës do të…

Read More

Kamp për të rinjtë në fushën e Teknologjisë

Kamp për të rinjtë në fushën e Teknologjisë

Afati i aplikimit: 30 Maj 2017 Aplikoni tani për të marrë pjesë në #ICTYouthCamp”! Për ju të rinj të apasionuar pas Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit, që keni ide interesante në këtë fushë, Partnerët Shqipëri do të organizojë në qershor kampin e rradhës. ICT Youth Camp është një program trajnimi dhe mentorimi 4-ditor që do t’ju ndihmojë të rrisni njohuritë dhe aftësitë tuaja në fushën e #TIK, si dhe të zhvilloni një plani biznesi mbi…

Read More

Konferencë në Tiranë

Konferencë në Tiranë

Data e zhvillimit: 31 Mars 2017 Vendi: Fakulteti i Shkecave Sociale Në Fakultetin e Shkencave Sociale, datë 31 mars, do të zhvillohet konferenca : ” 60° ANNIVERSARY OF THE TREATIES OF ROME , What future for the European project? ” Në këtë konferencë do të bëhet një prezantim i projektit dhe do të marin pjesë disa nga emrat me zë nga politika dhe jo vetëm. Për të parë axhendën në anglisht klikoni këtu Për të…

Read More

Thirrje për aplikime/ Shkollë Verore në Tiranë

Thirrje për aplikime/ Shkollë Verore në Tiranë

1-7 Maj 2017 Vendndodhja: Tiranë Personi i kontaktit: Daniela Ruçi E-mail: DRuci@rec.org Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, në kuadër të projektit “Shoqëria civile shqiptare për një Mjedis Evropian (ACHIEVE)”, mbështetur nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri, si pjesë e trajnimeve të Paketës së Punës për Rritjen e Kapaciteteve të Shoqërisë Civile, organizon në javën e parë të muajit maj shkollën verore me temë “Mëso, përfshihu, ndiq dhe ti shtigjet e aktivizmit mjedisor”. Kjo shkollë…

Read More

8 mundësi punësimi në Tiranë, Shkodër dhe Gjirokastër

8 mundësi punësimi në Tiranë, Shkodër dhe Gjirokastër

Ke perfunduar studimet ne degen Inxhinieri Ndertimi dhe ke te pakten 1 vit pervoje pune ne profesion? 8 vende vakante ne Tirane, Shkoder dhe Gjirokaster APLIKO deri ne daten 15 Mars!  ______________________________________________________________________________ Në zbatim të Nenit 22 dhe të Nenit 25, të Ligjit 152/2013 “Për Nëpunësin Civil” i ndryshuar, si dhe të Kreut II, IV dhe VII, të Vendimit Nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, Departamenti i Administratës Publike shpall procedurat e lëvizjes…

Read More

Workshop me temë “Kujtesa Urbane: Si të veprojmë me qytetet?”

Workshop me temë “Kujtesa Urbane: Si të veprojmë me qytetet?”

Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë, në bashkëpunim me Qendrën Rinore Korçë organizon më datën 17-18-19 Mars 2017 workshop-in “Kujtesa Urbane: Si të veprojmë me qytetet?” , një seri workshop-esh planifikuar në Vlorë, Korçë dhe Tiranë. Workshop-i “Kujtesa Urbane : Si të veprojmë me qytetet?” ka në fokus të tij qytetin/ fshatin ose një peizazh shqiptar ku mund të tregojmë historinë e tij nga krijimi e deri më sot. Gjithashtu, menaxhimi i tij dhe problematikat,…

Read More

Mundësi punësimi në Ambasadën Gjermane në Tiranë

Mundësi punësimi në Ambasadën Gjermane në Tiranë

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë në Tiranë kërkon të punësojë fillimisht për një periudhë një vjeçare një punonjës/e pranë zyrës së entit federal për migracion dhe refugjatët. Ju lutemi të paraqisni aplikimin tuaj në gjuhën gjermane deri në dt. 03.03.2017 me Postë ose E-mail. Për detajet e aplikimit, ju lutemi klikoni në këtë LINK Share This:

Read More

Event në Tiranë/ Ambasadorja e Kinës, takim të hapur me studentë

Event në Tiranë/ Ambasadorja e Kinës, takim të hapur me studentë

Diten e Hene date 23 Janar, Ora 11:00 ne sallen Aula Magna, Godinia Liria, Rektori i Universitetit te Tiranes Prof.Dr. Mynyr Koni dhe Ambasadorja e R.P. te Kines ne Shqiperi, Shkelqesia e saj Madame Jiang Yu do te mbajne nje takim te hapur me studentet e Institutit Konfuci. Qellimi i ketij takimi do te jete inaugurimi i metodes se testimit HSK per here te pare ne Shqiperi! Gjithashtu Ambasadorja Jiang Yu ka nje lajm te…

Read More

Shkollë dimërore falas në Tiranë

Shkollë dimërore falas në Tiranë

  Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Komisionerin për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale, organizojnë në datat 23-27 Janar 2017 Shkollën Dimërore “Informim dhe Privatësi “. Kjo shkollë do të zhvillohet në ambientet e Rektoratit të UT-së, Kjo shkollë ka për qëllim informimin e studentëve, stafit akademik dhe administrativ për t’u njohur me drejtën kushtetuese të informimit dhe atë të mbrojtjes së të dhënave personale. Në përfundim të kësaj shkolle do…

Read More
1 2