Studime me bursë në fushën e Teknologjisë dhe Komunikimit

Studime me bursë në fushën e Teknologjisë dhe Komunikimit

Afati i fundit i aplikimit: 20 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët në fushat e IT-së nga vëndet e zhvilluara Bursa mbulon: Tarifat e shkollimit, një biletë udhëtimi, kostot e jetesës, sigurimin kombëtar mjekësor, shpenzimet e zhvendosjes Programi Global IT Technology (ITTP) në KAIST, një nga programet më të mira të bursave qeveritare për liderët e ardhshëm të TIK në vendet në zhvillim, po kërkon kandidatë për semestrin e Pranverës 2018. Programi ITTP ofron kurse…

Read More

Kamp për të rinjtë në fushën e Teknologjisë

Kamp për të rinjtë në fushën e Teknologjisë

Afati i aplikimit: 30 Maj 2017 Aplikoni tani për të marrë pjesë në #ICTYouthCamp”! Për ju të rinj të apasionuar pas Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit, që keni ide interesante në këtë fushë, Partnerët Shqipëri do të organizojë në qershor kampin e rradhës. ICT Youth Camp është një program trajnimi dhe mentorimi 4-ditor që do t’ju ndihmojë të rrisni njohuritë dhe aftësitë tuaja në fushën e #TIK, si dhe të zhvilloni një plani biznesi mbi…

Read More

Jeni të apasionuar pas Teknologjisë? Aplikoni në “ICT Youth Camp”

Jeni të apasionuar pas Teknologjisë? Aplikoni në “ICT Youth Camp”

Partnerët Shqipëri fton të gjithë të rinjtë dhe të rejat e moshave 17-30 vjec, nxënës/e të shkollave të mesme të përgjithshme dhe profesionale, studentë/e, dhe të rinj e të reja të tjerë/a të apasionuar/a në fushën e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit, të shprehin interesin e tyre për pjesëmarrje në “ICT Youth Camp”. “ICT Youth Camp” është një program trajnimi dhe mentorimi 4-ditor që synon të rrisë njohuritë dhe aftësitë e të rinjve dhe të…

Read More

Fitoni 25,000 Euro/ Konkurs nga kompania Ericsson

Fitoni 25,000 Euro/ Konkurs nga kompania Ericsson

Afati i aplikimit: 30 Nëntor, 2015 Ericsson Innovation Awards (EIA) 2016 është një konkurs i hapur për studentët nga e gjithë bota që iu jep mundësinë për të zhvilluar ide të reja në fushën e TIK (Teknologjia e Informacionit dhe Komunikimit) në bashkëpunim me ekspertë të Ericsson. Tema për EIA 2016 është e ardhmja e jetës në qytet. Çfarë mundësish dalin kur gjithnjë e më shumë njerëz lidhen? Si mund të krijojmë mundësinë për krijimin…

Read More