Thirrje për Analistë të Politikave Publike

Thirrje për Analistë të Politikave Publike

APPA – Albanian Platform for Policy Advocacy   Think Tank, i themeluar ne janar 2015. Projekti themelues i këtij TT, që quhet “Little Brother is Watching You”, është platforma e profesionistëve të rinj, të cilët monitorojnë dhe vlerësojnë politikat publike dhe aktivitetin e qeverisë duke ofruar gjithashtu zgjidhje alternative. Ekipi ynë është i përbërë nga profesionistë të rinj. Secili analist monitorues është përgjegjës për një ministri, kjo bazuar tek aftësia për të analizuar Politikat Publike…

Read More

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus +

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus +

* A jeni të interesuar të përfitoni nga bursat e Programit Erasmus +? Kjo është mundësia juaj! Sapo është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin Alexandru Ioan Cuza të Iași, në Rumani. Programi Erasmus + është programi më i ri i lançuar nga Komisioni Europian i cili u jep mundësinë studentëve për të zhvilluar aftësitë e tyre dhe rritur perspektivat e tyre të punësimit. Llojet e mobilitetit përfshijnë: –          Shkëmbimin e…

Read More
1 2 3