Mundësi punësimi për të rinjtë

Mundësi punësimi për të rinjtë

Data e fundit për të aplikuar: 30 qershor, 2017 IOBE është një platformë e përbashkët për të rinjtë e biznesit dhe të inxhinierisë në mbarë botën. Ajo lidh të rinjtë e biznesit dhe inxhinierisë të cilët janë të interesuar për të ndërtuar aftësitë e tyre të karrierës dhe udhëheqjes. Ajo i ndihmon individët të arrijnë vizionin e tyre duke punuar me IOBE dhe lidh mendjet inxhinierike me mendjet e biznesit për të filluar fillimin e…

Read More

Kurs online falas mbi ndihmat humanitare

Kurs online falas mbi ndihmat humanitare

Ky kurs do të ndihmojë për të përmirësuar përvojën tuaj duke punuar me të rinjtë. Kursi do të fillojë më 19 qershor 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itenstiteti: 4 orë në javë Tema: Strategjitë për të ndihmuar të rinjtë Institucioni: Udhëheqja e shkollës së ambicieve dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata në dispozicion: Po Sesioni: Kursi fillon më 19 qershor 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs Shko në faqen e internetit të kursit këtu Rregjistrohu…

Read More

Konkurs global për të rinjtë

Konkurs global për të rinjtë

Afati i fundit i aplikimit: 17 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: studentët Çmimi: gjithsej 15,000 dollarë në para do të shpërndahen në mesin e ekipeve finaliste dhe skuadra fituese do të marrë deri në 25,000 dollarë ndihmë në natyrë nga AECOM për të zbatuar një pilot të propozimit të tyre Prezantuar nga AECOM dhe Van Alen Institute, me 100 Qytetet Elastike – pioniere nga Fondacioni Rockefeller, qyteti i tij është konkurrimi i këtij viti…

Read More

Konkurs për Sipërmarrjet e qytetarëve të rinj

Konkurs për Sipërmarrjet e qytetarëve të rinj

Afati i fundit i aplikimit: 31 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: pjesëmarrës në mes moshës 15 dhe 35 vjeç Çmimi: Fituesit e Çmimeve të Madh dhe Fituesit e Çmimit të Popullit, do të marrin një distinktiv virtual të artë dhe një Certifikatë Kjo platformë globale mundëson sipërmarrësit e rinj (mosha 15-35 vjeç) nga e gjithë bota për t’u angazhuar në një botë më paqësore. Pjesëmarrësit janë të ftuar të paraqesin idetë dhe projektet e…

Read More

Ja portali shqiptar që iu vjen në ndihmë të rinjve

Ja portali shqiptar që iu vjen në ndihmë të rinjve

“Nuk Je Vetem” www.nukjevetem.al  është një plataformë e këshillimit online e cila ofron ndihmë profesionale, falas dhe në mënyrë anonime për të rinjtë. Eshtë një shërbim i shtuar së fundmi në Shqipëri nga Fondacioni Together Albania me mbështetjen e ambasadës Norvegjeze dhe promovon mirqënien psiko-sociale dhe shëndetin mendor tek të rinjtë. Ndihma ofrohet në mënyrë vullnetare nga 24 ekspertë të fushave të mjekësisë dhe psikologjisë ku përfshihen mjek të përgjithshëm, gjinekolog, urolog, dermatolog, nutricionist dhe…

Read More

Plotësisht i financuar/ Forum për të rinjtë në Turqi nga UNESCO

Plotësisht i financuar/ Forum për të rinjtë në Turqi nga UNESCO

Afati i aplikimit: 25 Mars, 2016 Ftohen të rinjtë të marrin pjesë në Forumin Botëror Rinor të Trashëgimisë në 2016: “Në udhëkryqet e Trashëmisë të Shumëllojshme” nga 29 qershori deri më 12 korrik 2016. Forumi është organizuar në kuadër të seancës së 40-të të Komisionit Botëror të Trashëgimisë dhe në kuadrin e Programit të Edukimit të Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, Komisionit Kombëtar turk për UNESCO dhe Drejtorinë e Menaxhimit të siteve të Stambollit. Përfaqësues të…

Read More