Mundësi për pjesëmarrje në Programin Ted

Mundësi për pjesëmarrje në Programin Ted

Afati i fundit i aplikimit: 10 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët e moshave 21-40 dhe të gjithë mbi moshën 18 vjeç janë të mirëpritur të aplikojnë Përfitimet: Organizatori do të mbulojë fluturimet e aplikantit (ose ekuivalent) në dhe nga konferenca TED, çdo vizë që mund të ketë nevojë, dhomë, bord + ushqim gjatë konferencës dhe një kalim konferencash Programi i Ted Fellows hap aplikime për të gjetur një klasë të re të mendimtarëve…

Read More