OJF – Biznes speed-dating

OJF – Biznes speed-dating

Partnerët Shqipëri prej një viti po zbaton një prej nismave më inovatore në drejtim të zhvillimit të kapaciteteve të OJFve (që veprojnë në fushën e demokracisë, shtetit të së drejtës dhe qeverisjes së mirë, respektimit të të drejtave të njeriut etj), për të identifikuar modele të reja biznesi në funksion të gjenerimit të të ardhurave duke siguruar qëndrueshmëri financiare e pavarësi nga burimet e zakonshme të financimit, për një impakt më të madh në komunitetet…

Read More

Dita e Karrierës “Hidh hapin tënd…”

Dita e Karrierës “Hidh hapin tënd…”

• Ke përfunduar studimet dhe je në kërkim të punës tënde të parë? • Po kërkon Praktika apo Internshipe si një hap i rëndësishëm drejt tregut të punës? • Ke nevojë për Trajnime Workshope? • Dëshiron të informohesh rreth bursave të studimit jashtë vendit? Është koha tani! Fakulteti i Ekonomisë organizon aktivitetin: Dita e Karrierës “Hidh hapin tënd…” Mbi 50 Kompani pjesëmarrëse, – Mundësi Punësimi, – Praktike/ Internship-e, – Trajnime/ Workshope, – Informacion për Bursa…

Read More