Takim informues për studimet me bursë

Takim informues për studimet me bursë

Takim informues mbi Bursat Erasmus + Ju ftojmë të gjithëve të bëheni pjesë në Takimin informues mbi Bursat Erasmus +. Ditën e Martë datë 23 Maj 2017 ora 14:00 – 15:00 në sallën Aula Magna 001 Fakulteti i Shkencave Sociale do të mbahet një seancë informuese nga specialistët e bursave të programit Erasmus+. Kjo seancë ka si qëllim informimin e studentëve lidhur me mënyrën e aplikimit, dokumentacionin e nevojshëm dhe të gjithë hapat e tjerë…

Read More

Takim me temë “Në kërkim të idesë”

Takim me temë “Në kërkim të idesë”

Kur zhvillohet: Të mërkurën datë 26 prill 2017 Shumë njerëz mendojnë se ngritja e një biznesi është një proçes i vështirë dhe misterioz. Ti e di se dëshiron të fillosh një biznes, por nuk njeh hapat e parë që duhen marrë. Njerëzit gjithmonë pyesin nëse kjo është një kohë e mirë për të filluar idenë e tyre të biznesit. Fakti është se nuk është asnjëherë një kohë e keqe për të nisur një biznes. Në…

Read More

Aktivitet në Boston për iniciativat globale

Aktivitet në Boston për iniciativat globale

Afati i aplikimit: 1 Maj, 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët duhet të jenë të paktën 18 vjeç dhe aktualisht të regjistruar në një institucion të arsimit të lartë Vendi: 13- 15 tetor 2017, në Universitetin Verilindor në Boston, Massachusetts Duke u bazuar në modelin e suksesshëm të Iniciativës Globale Klinton, i cili sjell së bashku udhëheqësit e botës për të ndërmarrë veprime në sfidat globale, Presidenti Bill Clinton ka nisur iniciativën globale të Universitetit…

Read More

Takim publik “Demokracia dhe Media”

Takim publik “Demokracia dhe Media”

DISKUTIM PUBLIK: me qytetarë, studentë e intelektualë mbi rolin e medias në funksionimin e një Demokracie Autentike! E diel ora 10-12, pranë hotel Theranda. Hyrja e lirë 1. Rëndësia e medias për demokracinë pjesëmarrëse (mendimi i Habermas dhe filozofëve të tjerë) 2. E drejta e informimit dhe liria e shtypit 3. Rregullimi ligjor në Shqipëri dhe vendet e tjera 4. Monopolet e medias në Shqipëri dhe propozimet për kthimin e tyre në shtratin kushtetues 5….

Read More