Bursa për studentë ndërkombëtarë nga Universiteti i Misisipit

Bursa për studentë ndërkombëtarë nga Universiteti i Misisipit

Për sudentët fillestarë nga e gjithë bota që kanë mbaruar shkollën e mesme jashtë SHBA:  Studentët ndërkombëtarë të cilët janë pranuar në universitet si studentë universitarë, dhe që do të kenë një vizë / status të përkohshëm në SHBA mund të konsiderohen për Bursat në Akademinë Ndërkombëtare të Ekselencës (AES-INTL). Ato janë të ofruara në përgjithësi në bazë të meritës akademike të studentit, së bashku me aspiratat bindëse dhe premtimin për sukses në universitet; ato…

Read More

Bursa të plota Masteri dhe Doktorature në Rusi

Bursa të plota Masteri dhe Doktorature në Rusi

Përshkrimi Universiteti Federal Ural shpall 75 bursa ndërkombëtare për studentët e rinj ndërkombëtarë që mbulojnë tarifat e shkollimit për periudhën e plotë të MS, MA dhe studimet e doktoraturës dhe një vit opsional të kursit përgatitor për gjuhën ruse. Misioni i Universitetit Federal Ural është rritja e konkurrencës, ri-industrializimin, formimin e njeriut, potencialin shkencor dhe teknologjik, modernizimin e qëndrueshëm të degëve tradicionale të ekonomisë dhe zhvillimin e degëve të ekonomisë postindustriale të Zonës Federale Urale….

Read More

8 arsye pse duhet të studioni në Evropë!

8 arsye pse duhet të studioni në Evropë!

Mbi 1,4 milionë studentë nga e gjithë bota zgjedhin të studiojnë në Evropë në vitin 2012, dhe numrat janë në rritje çdo vit. Me mbi 1000 universitete, qendra kërkimore dhe institucione të arsimit të lartë, Evropa ofron programe të studimeve cilësore. 8 arsye për të zgjedhur Evropën si vendin e studimeve tuaja 1.Karriera: Formoni të ardhmen tuaj Doni të përparoni në karrierën tuaj? Në Anketën e Punëdhënësit Global të QS 2011, mbi 60% e punëdhënësve…

Read More

Bursa studimore në kërkime për Holokaustin

Bursa studimore në kërkime për Holokaustin

Kush mund të aplikojë: Kërkues, Arkivistët, kuratorët dhe studiues të rinj, sidomos kandidatë për PhD me burime të kufizuara, që punojnë në institucionet e përcaktuara në shtetet anëtare të BE-së dhe në vendet të asociuara Bursa: Përfshin strehim, shpenzimet e jetesës dhe udhëtimit Afati i aplikimit: 30 Qershor 2016/ 31 Mars 2017/ 31 Dhjetor 2017 Përshkrimi Bashkimi Evropian po financon Bursat EHRI për të mbështetur studiuesit, arkivistët, kuratorët dhe studiuesit e rinj, sidomos kandidatët e doktoraturës me burime…

Read More

Pse Gjermania është vendi ideal për të studiuar?

Pse Gjermania është vendi ideal për të studiuar?

Gjermania është vendi ideal për të studiuar jashtë vendit, ajo ka një histori të pasur dhe komplekse, një kulturë gjallëruese dhe popull të dashur. Nga ana tjetër, universitetet e saj janë renditur ndër më të mirat në botë, ajo ofron programe inovative dhe ndërkombëtare, si dhe një disiplinë pune që çdo profesionist do të ëndërronte t’a kishte. Gjermania është një vend shumë me larmishmëri dhe interesant në pothuajse çdo aspekt prandaj ia vlen të eksplorohen…

Read More
1 3 4 5