Mundësi studimi me bursë në Rumani

Mundësi studimi me bursë në Rumani

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Perëndimor Timisoara, në Rumani Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin dhe studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Perëndimor Timisoara, në Rumani, për semestrin e pare të vitit akademik 2017-2018 Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime; Nivelet e mobilitetit përstudentët: – Doktoraturë(studentët duhet të jenë të regjistruar në programin…

Read More

Studime Bachelor me bursë

Studime Bachelor me bursë

Hapet thirrja për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Perëndimor Timisoara, në Rumani Në kuadër të programit Erasmus+ është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për stafin dhe studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Perëndimor Timisoara, në Rumani, për semestrin e pare të vitit akademik 2017-2018 Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime; – Bachelor (studentët duhet të jenë të regjistruar në programin Bachelor në Universitetin…

Read More

Shkollë verore në Hungari

Shkollë verore në Hungari

Afati i aplikimit: 30 qershor 2017 (BE) / 15 qershor 2017 (jashtë BE) Kush mund të aplikojë: studentët që ndjekin BA, MA ose PhD dhe kanë interes dhe entuziazëm akademik dhe / ose profesional për temën Përfitimet: bursa të kufizuara duke përfshirë akomodimin falas dhe ushqimin Kriza aktuale e BE-së dhe dinamika e zhvendosjes së fuqive globale e sjell rajonin e Evropës Qendrore në një epokë të re pasigurie. Shtete të ndryshme nacionale dhe elitat…

Read More

Studime Master me bursë

Studime Master me bursë

Data e mbylljes së aplikimeve: 16 qershor 2017 Bursa e UNE International Awards për Hulumtime Pasuniversitare (UNE IPRA) është aplikacion i hapur për studentët e huaj nga e gjithë bota të cilët kanë potencialin e tyre për të studiuar në Universitetin e New England. Bursat janë për studentët me përsosmëri akademike, dhe që kanë përkushtim të lartë. Dukshëm, kjo është një shkallë hulumtimi. Kombësia: studentët ndërkombëtar mund të aplikojnë Çmimi: një stipendion prej $ 26,682…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Australi

Mundësi studimi me bursë në Australi

Universiteti Kombëtar Australian ka hapur aplikimin për një numër bursash PhD në dispozicion për studentët Australian dhe ndërkombëtar. Bursa ka një vlerë prej $ 26,392 në vit pa taksa, në pagesa dy javore. Bursat jepen për tre vjet me orar të plotë, me një shtyrje të mundshme gjashtë mujore. ANU është një universitet udhëheqës botëror në kryeqytetin e Australisë, Canberra. Vendndodhja tregon historinë e tyre unike, lidhjet me qeverinë australiane dhe qëndrimin e veçantë si…

Read More

Takim informues mbi studimet me bursë në Gjermani

Takim informues mbi studimet me bursë në Gjermani

Informohuni ne lidhje me bursat e studimit te ofruara nga DAAD per vitin akademik 2018-2019! Shërbimi i Shkëmbimit Akademik Gjerman DAAD ofron edhe këtë vit bursa për qëndrime afatgjata dhe afatshkurtra në Gjermani. Kush mund të aplikojë: Studentë dhe studiues të të gjitha fushave. Bursat ofrohen për studime master si dhe për shkolla verore. Për më tepër informacion mbi këto bursa do të mbahet një sesion informimi ditën e martë datë 23 maj 2017 në…

Read More

Studime doktorature me bursë në Republikën Çeke

Studime doktorature me bursë në Republikën Çeke

Afati i aplikimit: 31 maj 2017 Intervistat: 19-20 qershor Vendimi: mesi i korrikut 2017 Data e fillimit: 1 tetor 2017 Qendra për etikë si studim në vlerën njerëzore, si pjesë e Departamentit të Filozofisë në Universitetin e Pardubicës, fton aplikimet për programin e saj të financuar plotësisht në filozofi. Qendra fton aplikantët nga studentët që punojnë në etikë dhe filozofi politike, të interpretuara gjerësisht, Studentët rezidentë me kohë të plotë që pranohen në programin e…

Read More

Bursa studimi në SHBA për akademikët shqiptarë

Bursa studimi në SHBA për akademikët shqiptarë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës pranon aplikime për vitin akademik 2018-2019 për Programin Fulbright për Studiues të Huaj. Programi Fulbright u jep mundësi pedagogëve dhe kandidatëve që kanë kryer doktoraturën ose janë në proces, të bëjnë kërkime dhe/ose të japin mësim në një universitet në Shtetet e Bashkuara. Bursat u jepen kandidatëve që shfaqin më së miri përkushtimin në detyrë si në sektorin publik dhe atë privat, si edhe potencial për të sjellë…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Suedi

Mundësi studimi me bursë në Suedi

Afati i fundit i aplikimit: 9 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: kandidatë të shkëlqyer dhe të motivuar me një diplomë akademike në nivelin Master Bursa: pozicioni mbulon studimet me kohë të plotë në një maksimum prej katër vjetësh Qendra Antibiotike Uppsala (UAC) mori përsipër në vitin 2015 që të sjellë së bashku, të stimulojë dhe mbështesë kërkimet që adresojnë pyetje të rëndësishme në lidhje me rezistencën antibiotike nga të tre fushat disiplinore në UU: Mjekësia…

Read More

Bursa studimi në Australi

Bursa studimi në Australi

Afati i aplikimit: 30 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: studentë ndërkombëtarë Bursa: krijimi, kompensimi i udhëtimit, shumë mujore, sigurimi shëndetësor dhe udhëtimi Çdo vit çmimet e Qeverisë Australiane vazhdojnë të ofrojnë bursë për studentët ndërkombëtarë. Bursat ofrohen për të ndërmarrë një kualifikim pasuniversitar në nivel masteri ose doktorature qoftë me anë të kurseve ose hulumtimeve në çdo fushë të studimit. Përpjekja për të vazhduar studimet pasuniversitare synon të ndërtojë reputacionin e Australisë për përsosmëri…

Read More
1 2 3 4 5