Mundësi studimi me bursë në Barcelonë

Mundësi studimi me bursë në Barcelonë

Afati i aplikimit: 25 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: qytetarë të të gjitha kombësive me diplomë universitare nga një kolegj ose universitet i akredituar Bursa përfshin: studime plotësisht të financuara Shkolla Pasuniversitare e Ekonomisë në Barcelonë ofron pagesa për shkollim dhe bursa të financuara plotësisht bazuar në meritat akademike. Bursat janë të hapura për studentët ndërkombëtarë për të fituar një nga tre gradat zyrtare të masterit në Ekonomi dhe Financa, Analiza të Specializuara Ekonomike…

Read More

Studime me bursë në Spanjë

Studime me bursë në Spanjë

Universidad Carlos III de Madrid është një universitet publik në Madrid, Spanjë. UC3M është në mesin e 20 universiteteve më të mira të krijuara brenda 50 viteve të fundit në botë, sipas renditjes vjetore QS. Niveli i kursit: Bursat janë në dispozicion për ndjekjen e programit master. Dega e studimit: Bursat jepen në fushën e të drejtës ndërkombëtare, Ligji Kishtar dhe Filozofia e ligjit, E Drejta Penale, Ligjin e Procedurës dhe Historia e ligjit, Ligji…

Read More