Studime me bursë në Turqi

Studime me bursë në Turqi

Kandidatët duhet të plotësojnë kualifikimet (GRE, GMAT, TOEFL, Delf, yds, Ales, etj) të vendosura nga universitetet dhe departamentet që mund të zgjidhen përmes sistemit të aplikimit. Kandidatët që nuk kanë dokumentet e nevojshme nuk do të merren parasysh për bursë. Niveli i kursit: Bursat janë në dispozicion për të ndjekur programin universitar. Lënda e studimit: Bursat jepen në subjektet e ofruara nga universiteti. Bursa mbulon: Pagesë mujore Tarifën e plotë të shkollimit Kurse të Gjuhes…

Read More

Studime me bursë në SHBA

Studime me bursë në SHBA

Afati i aplikimit: 4 Maj 2017 Qendra për Sigurinë Kibernetike dhe Arsimin po ofron bursa pasuniversitare për studentët të cilët janë të përqëndruar në sigurinë kibernetike ose sigurimin e informacionit. Shtetasit e çdo vendi (nuk kërkohet shtetësi amerikane) kanë të drejtë të aplikojnë për këtë bursë. Niveli i kursit: Bursa është në dispozicion për të ndjekur programin e masterit dhe doktoraturës. Studimi: Bursa u jepet studentëve të cilët janë të përqëndruar në sigurinë kibernetike ose sigurimin…

Read More

Studime me bursë në Spanjë

Studime me bursë në Spanjë

Ky program bursash është projektuar për të shpërblyer kandidatët të cilët kanë potencial për t’u bërë anëtarë të shquar të Komunitetit ESADE duke kontribuar në zhvillimin e tyre. ESADE është një institucion akademik ndërkombëtar me më shumë se pesëdhjetë vjet histori. Misioni kryesor është të trajnojë individë për t’u bërë profesionistë shumë-kompetente plotësisht të vetëdijshëm për përgjegjësitë e tyre sociale. Niveli i kursit: Bursat janë në dispozicion për të ndjekur programin ekzekutiv MBA. Degët e studimit:…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Gjermani

Mundësi studimi me bursë në Gjermani

Afati i aplikimit: 31 Mars 2017 Çdo vit Cologne Graduate School ofron deri në 10 bursa për studentët ndërkombëtarë. Bursat janë në dispozicion për ndjekjen e programit të doktoratës trevjeçare në Fakultetin e Menaxhimit, Ekonomisë dhe Shkencave Sociale. Niveli i kursit: Bursat janë në dispozicion për ndjekjen e programit të doktoratës. Degët e studimit: Bursat jepen për të studiuar lëndët e ofruara në kuadër të Fakultetit të Menaxhimit, Ekonomisë dhe Shkencave Sociale. Çfarë ofron bursa:…

Read More

Studime me bursë në Zelandën e Re

Studime me bursë në Zelandën e Re

Qëllimi i Universitetit është që të sigurojë një mjedis të të mësuarit për të ndihmuar nxënësit të arrijnë potencialin e tyre të plotë, por ata gjithashtu do të ofrojnë mbështetje në qoftë se studentët kanë vështirësi financiare. Niveli i kursit: Bursat janë në dispozicion për të ndjekur doktoraturën në Universitetin Victoria. Këto bursa jepen në bazë të meritës akademike dhe janë të hapura për Zelandën e Re dhe studentët ndërkombëtarë në çdo disiplinë. Dega e studimit:…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Gjermani

Mundësi studimi me bursë në Gjermani

Hapet thirrja për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin e Humboldt-Universität zu Berlin, në Gjermani. Afati i aplikimit: 13 Mars 2017 Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Humboldt-Universität zu Berlin, në Gjermani, për semestrin e dytë të vitit akademik 2016-2017. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve…

Read More

Seancë informimi mbi mundësitë e studimeve me bursë për studentët dhe të rinjtë

Seancë informimi mbi mundësitë e studimeve me bursë për studentët dhe të rinjtë

Jeni të interesuar për të studiuar jashtë? Universiteti I Tiranës në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme, do të organizojnë në datën 24 shkurt 2017, ora 10:30, në ambientet e Ministrisë së Punëve të Jashtme, aktivitetin me titull: “Dita e Hapur: Mundësitë për Bursa për studentët dhe të rinjtë” . Universiteti I Tiranës, në bashkëpunim me MPJ, do të njohë studentët shqiptarë dhe të rinjtë që janë të interesuar për të vazhduar studimet e…

Read More
1 13 14 15