Studime doktorature me bursë në Gjermani

Studime doktorature me bursë në Gjermani

Afati i fundit i aplikimit: 5 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët gjermanë dhe ndërkombëtarë Çfarë ofrohet: shkollim plotësisht i financuar Instituti Max Planck ofron bursa për pozicionet e doktoraturës në biokimi dhe sistemet e lidhura me sistemin e Tokës. Këto pozicione janë në dispozicion për aplikantët gjermanë dhe ndërkombëtarë. Qëllimi i pozicioneve është që të ofrojë një mundësi për studiuesit e rinj. Kriteret e aplikimit: Aplikantët duhet të kenë një diplomë (ose po marrin përsipër)…

Read More

Studime me bursë në Mynih

Studime me bursë në Mynih

Afati i aplikimit: vazhdon Kush mund të aplikojë: kandidatet me një diplomë masteri në matematikë, shkenca kompjuterike, fizikë, ose  degëtë ngjashme Bursa ofron: një financim konkurrues në 100% në shkallën e punonjësve gjerman Ata janë duke kërkuar një student entuziast dhe të talentuar PhD për t’u bashkuar me grupin Robotics dhe Sistemet e Ngulitur në Departamentin e Informatikës në Universitetin Teknik të Mynihut (Tum). Kriteret e aplikimit: Aplikanti duhet të ketë: Diplomë master në matematikë, shkenca…

Read More