Plotësisht i financuar/ Program për studentë në Zvicër

Plotësisht i financuar/ Program për studentë në Zvicër

Afati i aplikimit: 31 Dhjetor 2018 Kush mund të aplikojë: aplikantët e regjistruar në program bachelor ose master Përfitimet: bursa mbulon shpenzimet e akomodimit dhe jetesës Pëshkrimi Departamenti i Shkencave Kompjuterike në ETH Zyrih ofron një program të ri dhe interesant që u mundëson studentëve të diplomuar dhe atyre që janë në process diplomimi që të marrin përvojë kërkimore në këtë departament gjatë muajve të verës. Programi është i hapur për të gjithë studentët në mbarë botën. Departamenti është…

Read More

Shkëmbin studentësh në Universitetin e Katalunjës në Spanjë

Shkëmbin studentësh në Universitetin e Katalunjës në Spanjë

Hapet thirrja për aplikime në kuadër të Marrëveshjes Bilaterale me Universitetin Ndërkombëtar të Katalunja-s, Barcelonë, Spanjë, Universiteti i Tiranës hap thirrjen mbi shkëmbimin e studentëve në fushën e Ekonomisë. Lloji i mobilitetit /kohëzgjatja: – Semestrin e parë të vitit 2018-2019 – Vitin e plotë Akademik 2018-2019 Studentët të cilët dëshirojnë të aplikojnë nuk do të paguajnë tarifën e shkollimit në Universitetin Ndërkombëtar të Katalunja-s, por do të vazhdojnë të paguajnë tarifën e tyre të shkollimit…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Konkurs ndërkombëtar në Dizajn

Afati i aplikimit: 31 Tetor 2017 Hapur për të: të gjithë studentët e universiteteve Çmimi: 7,500 USD – për fituesin e parë, 5,000 USD – për vendin e dytë dhe 2,500 USD – për vendin e tretë Konkursi i Projektimit të Studentëve të Partneritetit për Planifikim dhe Edukimin Vizual (PAVE), tani në vitin e 23-të, është i hapur për të gjithë studentët e kolegjeve. I orientuar drejt studentëve të nivelit universitar të përfshirë në planifikimin , marketimin…

Read More

Konkurs global për studentët

Konkurs global për studentët

Afati i fundit i aplikimit: 17 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: studentët Çmimi: gjithsej 15,000 dollarë në para do të shpërndahen në mesin e ekipeve finaliste dhe skuadra fituese do të marrë deri në 25,000 dollarë ndihmë në natyrë nga AECOM për të zbatuar një pilot të propozimit të tyre Prezantuar nga AECOM dhe Van Alen Institute, me 100 Qytetet Elastike – pioniere nga Fondacioni Rockefeller, hOUR City është konkurrimi i këtij viti për…

Read More

Trajnim me temë “Orientimi në karrierë”

Trajnim me temë “Orientimi në karrierë”

Organizata LIBURNETIK do të organizojë trajnimin “Orientimi në karrierë” duke sjell një mënyrë kreative të orientimit në karrierë për të gjithë ata të rinj gjimnazistë që janë drejt zgjedhjes së profesionit dhe studentët të cilët janë në dilemë në përzgjedhjen e specializmit të tyre. Çështjet kryesore që do të trajtohen: • Zgjedhja e një karriere/profesioni-Faktorët që duhet të konsideroni • Eksplorimi i interesave, aftësive dhe prirjeve drejtë profesionit të ardhshëm. • Planifikimi në karrierë dhe…

Read More

Aplikime për bursa për studentët dhe stafin akademik

Aplikime për bursa për studentët dhe stafin akademik

HAPET THIRRJA PËR APLIKIM PËR BURSA NË PROGRAMIN MEVLANA EXCHANGE, PËR STUDENTËT DHE STAFIN AKADEMIK PËR MËSIMDHËNIE, PËR VITIN AKADEMIK 2017-2018, NË UNIVERSITETIN E TRAKYA Afati i aplikimit: 20 Shkurt 2017, ora 12.00 am. Programi Mevlana Exchange njofton se më datë 15 shkurt hapet thirrja për aplikim për bursa shkëmbimi për vitin akademik 2017-2018. Mevlana Exchange Programme është një program i cili mundëson shkëmbimin e studentëve dhe stafit akademik midis Universitetit të Tiranës dhe Universitetit…

Read More

Bursa për studime në Kanada

Bursa për studime në Kanada

Nqs jeni të interesuar, aplikoni tani për bursa ndërkombëtare në Universitetin e Winnipeg në Kanada. Afati: 3 Prill 2017 për Verë/ pranverë 2017 dhe 2 Qershor 2017 për vjeshtë 2017 Studimi në: Kanada Ofruesit: Universiteti i Winnipeg Niveli i kursit: Bursat janë në dispozicion për studentët që hyjnë në vitin e parë të çdo programi: universitare, pasuniversitare, Programi i gjuhës angleze (ELP), profesionale, të arsimit të aplikuar dhe të vazhdueshëm (PACE) dhe studentor (klasat 9 deri në 12-një…

Read More

Event në Tiranë/ Ambasadorja e Kinës, takim të hapur me studentë

Event në Tiranë/ Ambasadorja e Kinës, takim të hapur me studentë

Diten e Hene date 23 Janar, Ora 11:00 ne sallen Aula Magna, Godinia Liria, Rektori i Universitetit te Tiranes Prof.Dr. Mynyr Koni dhe Ambasadorja e R.P. te Kines ne Shqiperi, Shkelqesia e saj Madame Jiang Yu do te mbajne nje takim te hapur me studentet e Institutit Konfuci. Qellimi i ketij takimi do te jete inaugurimi i metodes se testimit HSK per here te pare ne Shqiperi! Gjithashtu Ambasadorja Jiang Yu ka nje lajm te…

Read More

27 mijë Euro/ Bursa Kërkimore në Zvicër

27 mijë Euro/ Bursa Kërkimore në Zvicër

Përshkrimi Shoqata Dr. Eduard Gübelin për kërkimin dhe identifikimin e gurëve të çmuar është duke ofruar bursa kërkimore për studentët MSc / PhD apo studiuesve postdoktorant. Objektivi kryesor i universitetit është që të sigurojë cilësi të lartë, mundësitë e plota të arsimit dhe trajnimit që janë të pajtueshme me ndryshimin e nevojave të studentëve. Shoqata Gübelin për bursën bashkëpunon ngushtë me Laboratorin Gübelin Gem, e cila ofron mbështetje administrative dhe mbikëqyrje të zhvillimit të suksesshëm…

Read More

Tre çmime 10 mijë Euro/ Konkurs për studentët e Arkitekturës

Tre çmime 10 mijë Euro/ Konkurs për studentët e Arkitekturës

Çmimi “Blue”-Konkurs për Arkitekturën e Qëndrueshme Kush mund të aplikojë: Studentë të programeve Bachelor dhe Master në arkitekturë, urbanizëm dhe planifikim rajonal Afati i aplikimit: 10 Maj 2016 Çmimet: Një total prej 10 mijë Euro do të ndahet nga juria midis tre kategorive konkuruese Përshkrimi Çmimi “Blue” synon të krijojë një rrjet ndërkombëtar të shkollave dhe fakulteteve të arkitekturës, si dhe fakulteteve të inxhinierisë civile që kanë përfshirë temën e qëndrueshmërisë në mësimet e tyre….

Read More
1 2