Kurs online falas mbi strategjitë e biznesit

Kurs online falas mbi strategjitë e biznesit

Në këtë kurs gjashtëjavor, aplikantët do të mësojnë se si të menaxhojnë dinamikat komplekse të një biznesi familjar dhe të mbështesin ndërmarrjen e tyre në gjeneratat e ardhshme. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 3-4 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: Universiteti i British Columbia dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Vendose vetë nga aplikanti Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një llogari Edx Zgjidhni “Regjistrohu Tani”…

Read More

Kurs online falas mbi strategjitë e biznesit

Kurs online falas mbi strategjitë e biznesit

Në këtë kurs katër javor, aplikantët do të mësojnë se si udhëheqësit e elitës konceptojnë dhe zbatojnë strategji që nxisin kompanitë dixhitale me rritje më të shpejtë në botë. Ky kurs do të fillojë më 11 korrik 2017. Kohëzgjatja: 4 javë Itensiteti: 4-6 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: Kolegji Babson dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi Fillon më 11 korrik 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit…

Read More

Kurs online falas mbi Strategjitë e Marketingut

Kurs online falas mbi Strategjitë e Marketingut

Në këtë kurs 12 javor, aplikantët do të mësojnë rreth mundësive të marketingut në internet dhe si të përdorin internetin, mediat sociale dhe analizat dixhitale për treg të suksesshëm për biznesin e tyre. Kursi do të fillojë më 5 mars 2018. Kohëzgjatja: 12 javë Itensiteti: 8 orë/javë Subjekti: -10 Institucioni: Universiteti Curtin dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 5 mars 2018 Kërkesat e aplikimit: Përfundimi i suksesshëm i MKT1x dhe MKT2x…

Read More