Stazh i financuar plotësisht në Gjermani

Stazh i financuar plotësisht në Gjermani

Stazh i financuar plotësisht në Gjermani! Një herë në vit zhvillohet Beiersdorf International Internship Challenge në Shtabin e tyre të Korporatës në Hamburg, Gjermani. Ftohen 32 studentë të lartë ndërkombëtarë që të konkurrojnë për katër praktika ndërkombëtare të financuara plotësisht. A jeni gati për sfidën? Aplikoni tani deri më 15 korrik për Sfidën më 18/19 shtator 2017. Doni të bashkoheni me ngjarjen tonë? Kjo është ajo që duhet: Në periudhën e planifikuar të praktikës (fundi i 2017/2018)…

Read More

Praktikë në fushën e mjedisit

Praktikë në fushën e mjedisit

Thirrje për vullnetar/e ose për praktikë/stazh për ata që kanë pasion mbrojtjen e mjedisit dhe aktivitete në fushën e mjedisit pranë Institutit të Politikave Mjedisore. Aktivitetet kryesore janë: aktivitete ndërgjegjësuese me fëmijë shkollash (dhe të rinj), ekskursione në natyrë përreth Tiranës dhe vende të tjera, marshime për të vëzhguar ekosistemet dhe pastruar nga mbetjet etj. Aktivitetet mund të jenë një herë në javë nga 1-2 orë ose më tepër në varësi të aktivitetit. Të interesuarit/at…

Read More