Kurs trajnimi falas në Spanjë

Kurs trajnimi falas në Spanjë

Afati i fundit i aplikimit: 28 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: pjesëmarrësit në moshën 18 dhe 30 vjeç nga një nga vendet anëtare të Këshillit të Evropës dhe fqinjëve jugor Vendi: 18 – 23 shtator 2017 në CEULAJ, Mollina (Spanjë) A jeni një person që luan një rol aktiv në një organizatë rinore, të gatshëm për të fituar shkathtësi për të promovuar dhe përhapur parimet e Edukimit të Zhvillimit Global (GDE) për të rinjtë e tjerë?…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Barcelonë

Mundësi studimi me bursë në Barcelonë

Afati i aplikimit: 25 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: qytetarë të të gjitha kombësive me diplomë universitare nga një kolegj ose universitet i akredituar Bursa përfshin: studime plotësisht të financuara Shkolla Pasuniversitare e Ekonomisë në Barcelonë ofron pagesa për shkollim dhe bursa të financuara plotësisht bazuar në meritat akademike. Bursat janë të hapura për studentët ndërkombëtarë për të fituar një nga tre gradat zyrtare të masterit në Ekonomi dhe Financa, Analiza të Specializuara Ekonomike…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Spanjë

Mundësi studimi me bursë në Spanjë

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus + në Universitetin e Almerias, në Spanjë, për semestrin e parë të vitit akademik 2017-2018. Universiteti i Tiranës hap thirrjen për aplikime për bursa për mobilitete në Universitetin e Alemerias në kuadër të programit Erasmus + të Komisionit Europian, për studentët e UT-së për studime, për vitin akademik 2017-2018. Llojet e mobilitetit përfshijnë: -Shkëmbimin e studentëve për studime; Nivelet e mobilitetit për studentët: – Bachelor (studentët duhet të…

Read More

Bursa për studentët dhe stafin e Universitetit të Tiranës në Spanjë/Erasmus+

Bursa për studentët dhe stafin e Universitetit të Tiranës në Spanjë/Erasmus+

Hapet Thirrja për Bursa për Studentët dhe Stafin e Universitetit të Tiranës në Universitetin Valencia, Spanjë në Kuadër të Programit Erasmus + Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin akademik për mësimdhënie të Universitetit të Tiranës në Universitetin e Valencias, Spanjë për vitin akademik 2017-2018. Afati për aplikim: 31 Mars 2017 Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime – Mësimdhënie…

Read More

800 Euro në muaj/ Praktikë verore e paguar në Spanjë

800 Euro në muaj/ Praktikë verore e paguar në Spanjë

Kush mund të aplikojë: Kandidatë nga të gjitha kombësitë janë të vlefshëm për të aplikuar Afati i aplikimit: 30 Prill 2016 Rroga: 800 € / muaj; gjithashtu ofrohen edhe disa grante udhëtimi për studentët e huaj Periudha e praktikës: Kontratë me kohë të plotë 8-12 javë Vendi: Barcelonë, Spanjë Programi veror SO-ICN2 ka për qëllim promovimin e shkencës dhe hulumtimit në nxitjen e karrierës për studentët e rinj jashtëzakonisht të talentuar. Përmes këtij programi, ICN2 i…

Read More

Praktikë e paguar 500 €/muaj në Spanjë

Praktikë e paguar 500 €/muaj në Spanjë

Përshkrimi i kompanisë: Kompania ka zhvilluar një platformë në ‘cloud’, ku menaxherët e projektit janë në gjendje të organizojnë detyra të ndryshme të tyre, marrëveshje dhe kufizime që do të kryejnë në projektet e ndërtimit. Është një mjet për planifikimin dhe monitorimin e këtyre llojeve të projekteve. Vendi: Valencia (Spanjë) Periudha e zgjatjes: 2 muaj Data e fillimit: sa më shpejt e mundur Fusha: studime komjuterike Web design ose programim, Aplikacione Mobile, Zhvillim Software Kërkesat:  -Njohuri shumë të mira…

Read More