Erasmus+/ Bursa në Universitetin e Mariborit, në Slloveni

Erasmus+/ Bursa në Universitetin e Mariborit, në Slloveni

Në kuadër të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Mariborit, në Slloveni për semestrin e dytë të vitit akademik 2018-2019. Llojet e mobilitetit përfshijnë: – Shkëmbimin e studentëve për studime; Nivelet e mobilitetit për studentët: – Bachelor; – Master; Kohëzgjatja e bursave: – Bachelor (4 muaj); – Master ( 4 muaj); Për t’u njohur me fushat e studimit ju lutemi…

Read More

Shkollë verore në Slloveni

Shkollë verore në Slloveni

SHKOLLË VERORE NË UNIVERSITETIN E MARIBORIT, NË SLLOVENI Universiteti i Mariborit, në Slloveni hap thirrjen për aplikime për shkollën verore “Solution Design”. Kjo shkollë do të zhvillohet në Universitetin e Mariborit në datat 25 Qershor-8 Korrik dhe do të bazohet në konceptet e mëposhtme: – Learning by doing – Project based learning – Problem based learning – Design thinking si dhe fusha të tjera të ngjashme Pjesëmarrja për studentët e Universitetit të Tiranës është pa…

Read More

Balkan Says 2016/ Konferencë në Slloveni

Balkan Says 2016/ Konferencë në Slloveni

Përshkrimi Balkan SAYS – Security Architecture Youth Seminar është një seminar ndërkombëtar i të rinjve të orientuar drejt sigurisë. Misioni i saj është për të lidhur studentët dhe profesionistët e rinj të cilët do të diskutojnë tema të rëndësishme të sigurisë me folës të shquar dhe të kërkoni për pikëpamjet  dhe zgjidhje të reja për çështjet më të ngutshme të rajonit të Ballkanit. Seminari i katërt vjetor Balkan SAYS është në kërkim të studentëve që…

Read More