Energy Networking 4Innovation/ Event për mundësi bashkëpunimi, Sllovaki

Energy Networking 4Innovation/ Event për mundësi bashkëpunimi, Sllovaki

Afati i aplikimit: 20 Nëntor 2016 Kush mund të aplikojë: kompani, universitete dhe kërkues (studiues) në fushën e energjisë nga e gjithë Evropa dhe më gjerë, të interesuar në ndarjen e ideve të reja për projekte dhe gjetje bashkëpunimesh Eventi: 30 Nëntor 2016, Double Tree nga Hilton Hotel, Bratislavë, Sllovaki Rreth eventit Energy Networking 4Innovation është e organizuar si një event shoqërues i “Planit SET Plan 2016 – Central European Energy Conference X ” në…

Read More

Bursa studimi në Francë, Itali dhe Sllovaki, ja si të aplikoni

Bursa studimi në Francë, Itali dhe Sllovaki, ja si të aplikoni

Studentët shqiptarë, stafet akademike, punonjësit e administratës publike si dhe mësuesit e gjuhës italiane kanë mundësinë që të aplikojnë për bursa studimi që ofrohen nga shtete të ndryshme të Bashkimit Europian, si Franca, Italia dhe Sllovakia. Bursat ofrohen për vitin akademik 2016-2017. Për bursat e ofruara nga qeveria italiane afati i aplikimit është data 15 prill, për bursat në Francë është data 30 prill, dhe aplikimi bëhet pranë ambasadës franceze dhe në Institutin Italian të…

Read More