Program tre-ditor për sipërmarrësit në Gjermani

Program tre-ditor për sipërmarrësit në Gjermani

Afati i aplikimit: 30 korrik 2017; 23:59 Europa / koha e Berlinit Kush mund të aplikojë: pjesëmarrësit që janë sipërmarrës, entuziast të teknologjisë ose punojnë në një “zonë bum” me mungesë të personelit Vendi: 19 – 21 Shtator 2017 në Gjermani, Berlin DOathon është një program inteligjent tre-ditor, i pavarur për sipërmarrësit që nisin të lulëzojnë. Ky format i shkurtër programi synon t’i pajisë pjesëmarrësit me aftësitë që ata kanë nevojë për të shfrytëzuar diversitetin…

Read More

Kurs online falas mbi sipërmarrjen

Kurs online falas mbi sipërmarrjen

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë aftësitë e biznesit dhe mentalitetin e fillimit që nevojiten për të ndërmarrë rrugën e tyre sipërmarrëse nga programi për sipërmarrësit që aspirojnë, MIT Launch. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 1-3 orë/javë Tema: Biznes & Menaxhim Institucioni: Massachusetts Institute of Technology dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: E vendos vetë aplikanti Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një llogari…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Japoni

Konkurs ndërkombëtar në Japoni

Afati i aplikimit: 30 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: organizatat e bazuara në çdo vend, duke përfshirë Japoninë, duke zbatuar aktivitetet e ESD-së në komunitetet lokale Çmimi: 3,000 USD Bota është bërë më e ndërthurur dhe pa kufij, dhe ajo që ndodh do të ndikojë në pjesë të tjera të botës sot dhe në të ardhmen. Sfidat e ndryshme me të cilat ballafaqohemi, të tilla si ndryshimet klimatike, humbja e biodiversitetit dhe varfëria nuk…

Read More

Konkurs mbi idetë më të mira

Konkurs mbi idetë më të mira

Afati i aplikimit: 30 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: njerëz nga e gjithë bota midis moshës 18 dhe 35 vjeç Përfitimet: Çmimi 50,000 euro në para Aplikimet janë të hapura për “Çmimet Unilever Young Entrepreneurs Awards” për të mbështetur dhe festuar të rinjtë frymëzues nga e gjithë bota me iniciativa, produkte apo shërbime ekzistuese që po trajtojnë disa nga sfidat më të mëdha të qëndrueshmërisë së planetit. Çmimet Unilever Young Entrepreneurs Awards do të…

Read More

Aktivitet në Japoni me fokus idetë sipërmarrëse

Aktivitet në Japoni me fokus idetë sipërmarrëse

Afati i fundit i aplikimit: 31 maj 2017 Kush mund të aplikojë: sipërmarrës të rinj dhe në rritje nga e gjithë bota Përfitimet: frekuentimi është pa pagesë për të huajt dhe për qytetarët japonezë që aktualisht nuk jetojnë në Japoni Jeni të interesuar në ndërmarrësi? Keni një ide si për fillim? Keni nevojë për ndihmë? Mësoni nga më të mirët në Shkollën Verore të Shkollës Fillestare të Kiotos, ose KS³ për programin e  sipërmarrjes japoneze,…

Read More

Konkurs global për sipërmarrësit e rinj

Konkurs global për sipërmarrësit e rinj

Afati i fundit i aplikimit: 1 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: sipërmarrës midis 21-35 vjeç Çmimi: udhëtim në Konventën Vjetore të IFA dhe shpenzimet e udhëtimit deri në 1.500 USD Konkursi Global NextGen angazhon sipërmarrës të rinj që kërkojnë karrierë dhe mundësi biznesi në industrinë franchising. Ata po kërkojnë për 20 sipërmarrës të rinj të shquar të cilët janë të gatshëm të heqin dorë nëse u jepet mentorim dhe mbështetje nga udhëheqësit e biznesit…

Read More

Mundësi studimi me bursë

Mundësi studimi me bursë

Afati i aplikimit: 1 Qershor 2017 Kush mund të aplikojë: Çdo individ të paktën tetëmbëdhjetë (18) vjeç Çfarë ofrohet: një bursë prej $ 500 çdo muaj   Kriteret e aplikimit: Çdo individ të paktën tetëmbëdhjetë (18) vjeç i cili plotëson një nga kriteret e mëposhtme: Aktualisht ndjek shkollën e mesme (ose të barabartë) dhe do të marri pjesë në një universitet apo kolegj të akredituar në vitin e ardhshëm akademik. Aktualisht është duke ndjekur një…

Read More

Konkurs për idetë më të mira sipërmarrëse

Konkurs për idetë më të mira sipërmarrëse

Afati i fundit i aplikimit: 31 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: sipërmarrës të rinj ose individë sipërmarrës Çmimi: një diplomë, pllakë dhe një çmim monetar prej 200,000 jen japonez. Fondacioni Takeda bën thirrje për aplikacione për çmimin Takeda Young Entrepreneurship. Çmimi synon sipërmarrës të rinj ose individë sipërmarrës të cilët sfidojnë nevojat teknologjike ose sociale në botën reale. Fondacioni Takeda beson se aktivitetet sfiduese të individëve të rinj që përpiqen të adresojnë nevojat reale…

Read More

Konkurs për Sipërmarrjet e qytetarëve të rinj

Konkurs për Sipërmarrjet e qytetarëve të rinj

Afati i fundit i aplikimit: 31 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: pjesëmarrës në mes moshës 15 dhe 35 vjeç Çmimi: Fituesit e Çmimeve të Madh dhe Fituesit e Çmimit të Popullit, do të marrin një distinktiv virtual të artë dhe një Certifikatë Kjo platformë globale mundëson sipërmarrësit e rinj (mosha 15-35 vjeç) nga e gjithë bota për t’u angazhuar në një botë më paqësore. Pjesëmarrësit janë të ftuar të paraqesin idetë dhe projektet e…

Read More

Konkurs ndërkombëtar në Turqi

Konkurs ndërkombëtar në Turqi

Afati i aplikimit: 30 shtator 2017 Rajonet e Përshtatshme:Mund të aplikojnë të gjithë. Vendndodhja: Turqi Çmimet: Çmimet nuk janë të transferueshme. Çmimet duhet të pranohen si të dhëna. Startup Open është një garë globale që është e hapur për sipërmarrësit nga çdo industri me një biznes të ri që ende nuk kanë ngritur ndonjë kapital të jashtëm nga investitorë, firmat e kapitaleve ose burime të tjera zyrtare financimi. Hapja fillestare njeh sipërmarrjet më premtuese nga…

Read More
1 2