Thirrje për mentorë nga diaspora

Thirrje për mentorë nga diaspora

A jeni një sipërmarrës ose profesionist biznesi i suksesshëm nga Shqipëria, Kosova apo Maqedonia, që jetoni dhe punoni në Gjermani, Zvicër apo Austri? A keni ekspertizë të konsiderueshme për të ofruar, gjithashtu dhe interes të udhëhiqni ju sipërmarrësit? Do të dëshironit të aktivizoheni si mentor për të mbështetur sipërmarrësit në përpjekjet e tyre për të filluar bizneset e tyre në Shqipëri, Kosovë apo Maqedoni? Atëherë ju mund të jeni ai që po kërkojmë! Aplikoni tani…

Read More

Workshop për sipërmarrësit e rinj/ Hollandë

Workshop për sipërmarrësit e rinj/ Hollandë

Afati përfundimtar i aplikimit: 15 mars 2017 Kush mund të aplikojë: liderët e rinj që duan të kontribuojnë në komunitetet e tyre Vendi: Amsterdam (Holandë) Youth Entrepreneurship Workshop do të zhvillohet në Amsterdam (Holandë) nga 9 në 14 prill 2017. Udhëheqësit e rinj që duan të kontribuojnë në komunitetet e tyre dhe të mësojnë më shumë për sipërmarrjen e të rinjve, janë të mirëpritur për të aplikuar. Do të ofrohen seminare për futjen e tyre…

Read More

Anketë për të rinjtë sipërmarrës nga Qendra “Pioner”

Anketë për të rinjtë sipërmarrës nga Qendra “Pioner”

Qëndra “Pioner” është krijuar te mbështesë zhvillimin e ideve të të rinjve sipërmarrës. Duke u ofruar njohuritë dhe aftësitë e duhura për sipërmarrjen që ata mendojnë dhe duke i ndihmuar në kërkimin e finacimeve e deri në mbështetjen për 2 vjet të bizneseve të reja. Në kuadër të një projekti që pritet të vihet në zbatim së shpejti, Qendra “Pioner” ka publikuar anketën të cilën mund t’a plotësoni në këtë LINK

Read More

Çelik Nimani: Rrugëtimi i një Sipërmarrësi në ICT/ Event në Telekom Community Store

Çelik Nimani: Rrugëtimi i një Sipërmarrësi në ICT/ Event në Telekom Community Store

Këtë herë, takimi i përmuajshëm në Telekom Community Store do të ketë të ftuar Çelik Nimanin, https://www.linkedin.com/in/celiknimani. Çeliku, një sipërmarrës serial në Kosovë, lider i komunitetit të sipermarresve të rinj inovatore në Kosove do te flase mbi rrugetimin e tij, si u be i suksesshëm dhe për të ardhmen e Startupeve në ICT. Mos mungoni, është një mundësi që nuk do të donit t’a humbisnit! Eventi: 26 Prill, ora 18:00; Adresa: Telekom Community Store, Rruga Ibrahim Rugova, Tiranë. Për…

Read More

Kamp 8-ditor për sipërmarrjen në Tiranë

Kamp 8-ditor për sipërmarrjen në Tiranë

Doni të bëheni sipërmarrës? Të jeni drejtuesi i vetvetes dhe t’u jepni jetë ideve tuaja? Duhet të gjeni një ekip, të testoni idenë tuaj, të provoni, të dështoni, te provoni perseri, t’ia dilni mbane! Ju nuk keni nevojë për një event startup-i. Ju keni nevojë të bëheni pjesë e ambjentit te sipërmarrjes, komunitetit, si dhe të përfitoni mjetet që t’ju ndihmojnë të zhvilloni idetë tuaja. Ja pse ne nuk e quajmë këtë një event! Startup…

Read More