Punë vullnetare në Tiranë

Punë vullnetare në Tiranë

Fondacioni Down Syndrome Albania dhe Flowers By Down Syndrome Albania, përgjatë datave 1-14 Shtator do të çelë një stendë shitjesh me lule dhe produkte të tjera promocionale pranë qendrë Tregtare Toptani. Për këtë arsye kërkohen të rinjë vullnetare që mund të rrinë në stendën e shitjeve ne oraret: gjatë javës 15:00 – 21:00 dhe gjatë fundjavës 10:30 – 21:30. Vullnetarët kërkohen të angazhohen për te paktën 3-4 ditë me 6-8 orë në ditë. Vullnetarëve do…

Read More