Disa mënyra si të përmirësoni profilin tuaj në Linkedin

Disa mënyra si të përmirësoni profilin tuaj në Linkedin

“Shumica e profileve në Linkedin janë të tmerrshme” Ky është vlerësimi i Ross Macpherson, president i Quest Career. Ndaj këtu po ju japim 5 këshilla se si të përmirësoni profilin tuaj 1. Shkruani se kush jeni në mënyrën më të mirë tuajën. Në kohën kur po synoni arritjen e qëllimeve tuaja, duke fituar njohje, apo ndjenjë energjike për karrierën tuaj, çfarë cilësish, aftësish, njohurish dhe përvojash jeni duke krijuar? Krijoni një skemë për veten tuaj….

Read More