Disa këshilla si të përgatiteni për studimet jashtë vendit

Disa këshilla si të përgatiteni për studimet jashtë vendit

Nëse dëshironi të aplikoni për bursë jashtë vendit, duhet të përgatisni disa hapa në avancim. Duke bërë kështu, ju mund të ndiheni më të sigurt dhe do të jeni gati për t’u kualifikuar për aplikimin e bursës që ju intereson dhe ju përshtatet. Gjëja e parë që mund të përgatitni është të dini se në çfarë fushe apo subjekti dëshironi të përfshiheni, në cilin universitet doni të merrni pjesë dhe cili program bursash aplikohet. Këto…

Read More