Kurs online falas mbi zhvillimin e një biznesi të qëndrueshëm

Kurs online falas mbi zhvillimin e një biznesi të qëndrueshëm

Ky kurs është pjesë e programit të Ndërmarrjeve Shoqërore, që do t’ju mundësojë të mbani ose të rrisni ndërmarrjen tuaj shoqërore. Ky kurs do të fillojë më 7 gusht 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 4 orë në javë Tema: Ndërmarrja Sociale: Rritja e Biznesit të Qëndrueshëm Institucioni: Shkolla e Biznesit Middlesex University, Qendra Jindal për Inovacione Sociale dhe Ndërmarrësi, MINCA dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata të disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 7 gusht…

Read More