“Si të bëheni Sipërmarrës”/ Kurs online falas nga Instituti i Teknologjisë Massachusetts

“Si të bëheni Sipërmarrës”/ Kurs online falas nga Instituti i Teknologjisë Massachusetts

Instituti i Teknologjisë Massachusetts është duke ofruar një kurs online për temën “Si të bëheni sipërmarrës”. Kursi është i projektuar për studentët e shkollave të mesme dhe universiteteve, por individë të çdo moshe mund të regjistrohen. Në këtë kurs, aplikanti do të mësojë aftësi biznes dhe orjentimet e nevojshme për një “startup”. Kursi 9-javor fillon më 27 qershor, 2016. Rreth kursit “Si të bëheni një Sipërmarrës” është një kurs inovacioni dhe biznesi projektuar për të…

Read More