Disa këshilla si të aplikoni për punësim në Shërbimin Civil

Disa këshilla si të aplikoni për punësim në Shërbimin Civil

Faqja zyrtare e Departamentit të Administratës Publike ka publikuar kohëve të fundit disa informacione që do t’ju ndihmonin në aplikimin tuaj për punësim pranë tyre. Kjo foto tregon informacionet dhe dokumentat e duhura që përgjithsisht kërkohen në procedurën e aplikimit. 

Read More