Konkurs nga Unioni i Gazetarëve Shqiptar

Konkurs nga Unioni i Gazetarëve Shqiptar

UNIONI I GAZETAREVE SHQIPTAR SHPALL KONKURSIN  “VANGJUSH GAMBETA” 2017 Unioni i Gazetarëve Shqiptarë, me mbështetje të JTI shpall konkursin për dhënien e çmimeve “Vangjush Gambeta 2017”, për raportimin më të mirë ekonomik të publikuar gjatë këtij viti nga gazetarë ekonomik nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia. Konkursi përfshin shkrimin më të mirë ekonomik të botuar në shtypin e shkruar përkatësisht atë të Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë, si dhe një çmim për raportimin më të mirë ekonomik…

Read More

Dëshironi të studioni në Francë për vitin 2017-2018? Ja procedurat e regjistrimit

Dëshironi të studioni në Francë për vitin 2017-2018? Ja procedurat e regjistrimit

Njoftim i Ambasadës Franceze në Shqipëri Të rinjtë shqiptarë që dëshirojnë të ndjekin studimet në ciklin e parë universitar (Bachelor) në Francë do të gjejnë më poshtë informacionet mbi procedurën e regjistrimit. Procedurat e regjistrimit – (Word, 34 ko) Shkarkoni udhëzuesin e dosjes – (PDF, 394.4 ko) Shkarkoni Dosjen e bardhë – (PDF, 514.6 ko) [Shkarkoni Dosjen për studimet në arkitekturë – (PDF, 223.7 ko) Faqja zyrtare: LINK

Read More