Konferencë në Fakultetin e Shkencave Sociale

Konferencë në Fakultetin e Shkencave Sociale

Universiteti i Tiranës në bashkëpunim me Ministrinë e Mbrojtjes, Shtabin e Përgjithshëm të FA dhe Ministrinë e Punëve të Jashtme do të organizojnë ditën e martë, datë 4 Prill 2017 ora 10:30 Konferencën Jubilare me rastin e 8 vjetorit të anëtarësimit të Shqipërisë në NATO. Ky event do të organizohet në sallën Aula Magna, Fakulteti i Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranës. Për të mos u humbur! Për të gjithë të interesuarit konfirmoni pjesëmarrjen tuaj në…

Read More