Shpenzimet e mbuluara/ Konferencë për globalizimin në Malajzi

Shpenzimet e mbuluara/ Konferencë për globalizimin në Malajzi

Grupi i Kërkimit për Zhvillimin e Bankës Botërore me seli në Kuala Lumpur po organizon konferencën e saj të tretë ndërkombëtare, me temën:  “Globalizimi: Përmbajtja dhe Pakënaqësitë”. Konferenca synon të bëjë bashkë politikë-bërës dhe akademikë për të diskutuar pasojat e aspekteve të ndryshme të globalizimit, duke përfshirë tregtinë, migracionin, ekonominë, shkëmbimet kulturore dhe shpërndarjen e ideve. Qëllimi i kësaj konference është që të rishikohen këto,  dhe çështje të tjera për të kuptuar proceset që i…

Read More

Shpenzime të mbuluara dhe pagesë mujore/ Program i avancuar në Letoni

Shpenzime të mbuluara dhe pagesë mujore/ Program i avancuar në Letoni

Përshkrimi  “Riga Graduate School of Law” në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme të Letonisë dhe partnerë të tjerë, ofron një Program të avancuar për zyrtarët publikë në vendet e Politikës Evropiane të Fqinjësisë (ENP), Azinë Qendrore dhe Ballkanin Perëndimor, që do të jetë i hapur edhe për përfaqësuesit e shoqërisë civile dhe akademisë. Qëllimi i programit është që të ofrojë trajnim që është i dobishëm në lidhje me marrëdhëniet, nga njëra anë të…

Read More