Bursat e Medias për shkrimtaret femra

Bursat e Medias për shkrimtaret femra

Afati i fundit i aplikimit: 31 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: shkrimtare femra të interesuar mbi feminizmin Përfitimet: 2000 USD për tre muaj BM, një organizatë jofitimprurëse e mediave feministe, organizon dhe ofron Bursat e Medias për Shkrimtarët. Programi përbëhet nga bursa intensive me shkrim, qëllimi i të cilave është të zhvillojë, mbështesë dhe përforcojë zërat në zhvillim, në mediat feministe, aktiviste dhe pop-kulturore. Kriteret e aplikimit: Shkrimtarët të cilët janë të interesuar për…

Read More

Bursë për shkrimtarët e rinj

Bursë për shkrimtarët e rinj

Afati përfundimtar i aplikimit: 30 Prill 2017 Kush mund të aplikojë: shkrimtarë nga Shqipëria, Bjellorusia, Bosnja dhe Hercegovina, Maqedonia, Moldavia, Mali i Zi, Serbia dhe Ukraina Çfarë ofrohet: 5.000 EUR për një qëndrim tremujor në ndonjë nga shtetet anëtare të Nismës së Evropës Qendrore Nisma e Evropës Qendrore për Shkrimtarët në Rezidenca është një çmim që synon nxitjen e bashkëpunimit ndërkufitar dhe promovimin në fushën e letërsisë për shkrimtarët e rinj nga vendet e Evropës…

Read More