Kurs online falas në Biologji

Kurs online falas në Biologji

Në këtë kurs katër javor aplikuesit do të shqyrtojnë analizën e të dhënave të disa protokolleve eksperimentale, duke përdorur softuer me kod të hapur, duke përfshirë edhe Biokonduktor. Ky kurs do të fillojë më 7 shtator 2017. Kohëzgjatja: 4 javë Itensiteti: 2-4 orë/javë Tema: Biologji & Jeta Shkenca Institucioni: Universiteti i Harvardit dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 7 shtator 2017 Kërkesat e aplikimit: PH525.3x, PH525.4x Si të bashkoheni me këtë…

Read More

Kurs online falas mbi Etikën shkencore dhe inxhinierike

Kurs online falas mbi Etikën shkencore dhe inxhinierike

Në këtë kurs gjashtë javor, aplikantët do të mësojnë etikën tradicionale dhe aspektet racionale në shkencë dhe inxhinieri për të përmirësuar mirëqenien njerëzore. Ky kurs do të fillojë më 28 qershor 2017. Kohëzgjatja: 6 javë Itensiteti: 2-3 orë/javë Tema: Inxhinieri Institucioni: Instituti i Teknologjisë i Tokios dhe edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 28 qershor 2017 Si të bashkoheni me këtë kurs: Shko në faqen e internetit të kursit këtu Krijo një…

Read More

Kurs online falas në Biologji

Kurs online falas në Biologji

Ky kurs i shkurtër do të shqyrtojë shkurtimisht konceptet themelore të mbuluara në AP Biology, dhe do të përfshijë pyetje të avancuara sfiduese. Ky kurs do të fillojë më 30 qershor 2017. Kohëzgjatja: 2 javë Itensiteti: 5-8 orë/javë Tema: Biologji & Shkenca e Jetës Institucioni: Weston High School dhe edx Gjuhët: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: Kursi fillon më 30 qershor 2017 Kërkesat e aplikimit: Historiku në konceptet biologjike të nivelit të shkollës së mesme Interesi për të…

Read More

Konkursi Evropian në Shkencë

Konkursi Evropian në Shkencë

Afati i fundit i aplikimit: 30 prill 2017 Kush mund të aplikojë: të rinjtë, midis moshës 10 deri në 14 vjeç ose 15 deri në 20 vjeç nga BE ose vendet e asociuara Çmimi: Reditja e 1: EUR 3.000; Renditja e 2: 2,000 EUR; Renditja e 3: EUR 1.000 SciChallenge është një konkurs i gjerë evropian për të rinjtë, të cilët janë të ngazëllyer për SHKENCA NATYRORE, TEKNOLOGJI, INXHINIERI ose MATEMATIKË Ju mund të zgjidhni një…

Read More

Dy çmime 20 mijë Euro/ Konkurs i organizuar nga Komisioni Evropian

Dy çmime 20 mijë Euro/ Konkurs i organizuar nga Komisioni Evropian

Kush mund të aplikojë: Kandidatë me projekte inovative lidhur me shkencën, teknologjinë dhe artin Çmimi: Dy grante cash me vlerë 20,000 Euro Afati i aplikimit: 13 Mars, 2016 Përshkrimi Përcaktuar nga Komisioni Evropian, Ars Electronica është duke lançuar një konkurs për të zgjedhur bashkëpunimet më të mira dhe rezultatet në fushën e krijimtarisë dhe inovacionit në shkencës dhe teknologjisë me artet. Konkursi quhet STARTS: Inovacioni në serinë e Shkencës, Teknologjisë dhe Arteve. “STARTS Prize” ka…

Read More