Kurs online falas

Kurs online falas

Në këtë kurs,  do të shqyrtoni shkaqet e transparencës së kufizuar në kërkimet shkencore sociale dhe mjetet për të bërë punën tuaj më të hapur dhe të riprodhueshme. Kursi do të fillojë më 10 korrik 2017. Kohëzgjatja: 3 javë Itensiteti: 5 orë në javë Tema: Hulumtimi i Shkencave Sociale Transparente dhe të Hapur Institucioni: FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Certifikata te disponueshme: Po Sesioni: Kursi fillon më 10 korrik 2017 Kërkesat e aplikimit Ky kurs është…

Read More

Konkurs për botime origjinale shkencore

Konkurs për botime origjinale shkencore

Afati i aplikimit: në vazhdim, por afati i fundit për numrin e ardhshëm është 30 prill Kush mund të aplikojë: të gjithë profesorët si dhe hulumtuesit e hershēm të karrierës Kostot: asnjë tarifë Gazeta e Shkencave Sociale (JSS) është një gazetë zyrtare e referuar multi-disiplinore dhe ditar shkencërisht i indeksuar në Fakultetin e Shkencave Sociale të publikuara nga Universiteti Ndërkombëtar i Detit të Zi, i lëshuar dy herë në vit. JSS boton punime origjinale shkencore (Të…

Read More

Konferencë në Tiranë

Konferencë në Tiranë

Data e zhvillimit: 31 Mars 2017 Vendi: Fakulteti i Shkecave Sociale Në Fakultetin e Shkencave Sociale, datë 31 mars, do të zhvillohet konferenca : ” 60° ANNIVERSARY OF THE TREATIES OF ROME , What future for the European project? ” Në këtë konferencë do të bëhet një prezantim i projektit dhe do të marin pjesë disa nga emrat me zë nga politika dhe jo vetëm. Për të parë axhendën në anglisht klikoni këtu Për të…

Read More