Kurs online falas në Shkenca Kompjuterike

Kurs online falas në Shkenca Kompjuterike

Në këtë kurs shtatë javor, aplikantët do të zhvillojnë aftësitë teknike dhe organizative që ju nevojiten për të praktikuar inxhinierinë e softuerit në një mjedis të shpërndarë globalisht. Ky kurs do të fillojë më 24 tetor 2017. Kohëzgjatja: 7 javë Itensiteti: 4-6 orë/javë Tema: Shkenca kompjuterike Për tu bërë pjesë e kursit klikoni këtu

Read More