Trajnim në Bullgari/ “Ji ndryshimi: Shkëmbim Rinor për të Rinjtë Sipërmarrës”

Trajnim në Bullgari/ “Ji ndryshimi: Shkëmbim Rinor për të Rinjtë Sipërmarrës”

Kush mund të aplikojë? Të gjithë të interesuarët të cilët: -Janë 18-30 vjeç -Kanë motiv për të mësuar dhe për të ndarë me të tjerët më shumë rreth Sipërmarrësve të Rinj -Mund të punojnë dhe të komunikojnë në anglisht -Janë në gjendje të marrin pjesë gjatë gjithë kohëzgjatjes së aktivitetit -Prioritet do t’u jepet të rinjve që nuk kanë përvojë të mëparshme në shkëmbime rinore ose trajnime. -Prioritet do t’u jepet të rinjve që vijnë…

Read More

Shkëmbim për të rinjtë me mbështetjen e OSBE-së

Shkëmbim për të rinjtë me mbështetjen e OSBE-së

Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë në Shqipëri në bashkëpunim me Ministrinë e Rinisë dhe Sportit ne Serbi, me mbështetjen e OSBE-së në Shqipëri dhe Serbi, organizojnë për të dytin vit rradhazi Shkëmbimin Rinor me përfaqësues nga organizata rinore shqiptare dhe serbe. Aplikoni në një eksperiencë unike, në datat 4 – 10 Korrik 2016, ku kryefjala do të jetë mësimi ndërkulturor dhe krijimi i platformave të komunikimit midis pjesëmarrësve të dy vendeve. Aktiviteti do të…

Read More