Si do të jetë e ardhmja e punës?

Si do të jetë e ardhmja e punës?

A e pyesni ndonjëherë veten nëse ecuria dhe mundësitë që keni gëzuar në jetën tuaj profesionale do të jenë në dispozicion të fëmijëve dhe nipërve tuaj? Në një kohë të rritjes së madhe ekonomike globale, mund të duket paradoksale që ne do të përballemi me krizën ekzistenciale të punës në të ardhmen. Ritmi i inovacionit po përshpejton, dhe punët e së ardhmes për disa muaj apo disa vjet do të kërkojnë aftësi specifike dhe komplekse….

Read More

Kurs online falas/ Ndikimi i medias sociale në shëndetësi

Kurs online falas/ Ndikimi i medias sociale në shëndetësi

Në këtë kurs pesë-javor, aplikantët do të kuptojnë se si media sociale është përdorur në shëndetësi, për të përmirësuar komunikimin dhe ndarjen e informacionit. Ky kurs do të fillojë më 1 maj, 2017. Kohëzgjatja: 5 javë Itensiteti: 2 orë / javë Subjekti: Media Sociale në kujdesin shëndetësor: Mundësitë dhe Sfidat Institucioni: Taipei Medical University dhe FutureLearn Gjuha: Anglisht Çmimi: Pa pagesë Certifikata në dispozicion: Po Seanca: Kursi fillon më 1 maj, 2017 Si të bëheni…

Read More