Kurs online falas për menaxhimin e riskut të projekteve

Kurs online falas për menaxhimin e riskut të projekteve

Në këto 30-40 orë, aplikanti do të mësojë se si të kryejë analizën e riskut të projekteve të ndryshme duke përdorur dy zhvillime konceptuale dhe praktike në financat moderne. Kohëzgjatja: Universiteti pret që ju të përfundoni kursin në 30-40 orë Itensiteti: 30-40 orë/javë Tema: Ekonomia dhe Financat Institucioni: Universiteti i Miçiganit dhe Edx Gjuha: Anglisht Çmimi: Falas Sesioni: E vendos vetë Kërkesat e pranimit: Rregullat e Vendimit Financiar për Vlerësimin e Projekteve Si të bashkoheni…

Read More